Kaynaş Paylaş projesine onur ödülü

"Camadam" Zeki Ünal’ın ilköğretim okulu çocuklarıyla buluştuğu; toplumda engellilerle ilgili önyargıları ortadan kaldırıp, farkındalık yaratmayı amaçlayan “Kaynaş Paylaş” isimli projeyle Adana Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği onur ödülü kazandı.

KARİYER VE YAŞAM 23.12.2012, 13:05 23.12.2012, 13:14
Kaynaş Paylaş projesine onur ödülü

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı’nın 38. kuruluş yıldönümü nedeniyle verdiği 38. Yıl Eğitime Katkı Verenler Sosyal Sorumluluk Ödülleri’nden biri Adana Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği’ne layık görüldü.

Adana Artı Özel Eğitim Gönüllüleri Derneği’nin eğitime yaptığı katkılar nedeniyle verilen ödülü, dernek başkanı Didem Sürenler, İstanbul’da düzenlenen gecede vakıf İlbet yöneticilerinden aldı.

"Camadam" Zeki Ünal’ın ilköğretim okulu çocuklarıyla buluştuğu; toplumda engellilerle ilgili önyargıları ortadan kaldırıp, farkındalık yaratmayı amaçlayan “Kaynaş Paylaş” isimli projeyle onur ödülüne layık görüldüklerini belirten Sürenler, “Derneğimizin temel amaçları arasında anne, baba, meslek elemanları ve engellilerle birlikte yaşayan insanların eğitilmesi var. Bu kapsamda yürüttüğümüz dernek projemiz ödül aldı. Yaptığımız işin Türkiye genelinde yankı bulması ve onur ödülüne layık görülmesi bizlerin şevkini ve heyecanını artırdı.

Çok sayıda projeyi hayata geçirdik ve bir o kadarını da sürdürüyoruz. Dernek olarak misyonumuz eğitim, vizyonumuz ise entegrasyon. Önümüzdeki süreçte temel hedeflerimize ulaşmak için çok daha fazla etkinlik, proje ve faaliyete imza atacağız” dedi.



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
açık
Namaz Vakti 09 Mayıs 2024
İmsak 04:04
Güneş 05:46
Öğle 13:06
İkindi 16:59
Akşam 20:15
Yatsı 21:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P