Minik Şefler 23 Nisan'da Çocuklar İçin Mutfakta!

Panayır Gurme’den çocuklar için alternatif 23 Nisan kutlaması.

KARİYER VE YAŞAM 23.04.2014, 16:09 06.05.2014, 09:48
Yemek, lezzet ve keyfi tek bir çatı altında buluştura Panayır, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı alternatif bir etkinlikle kutladı. Panayır Gurme Lezzetli Yaşam Kulübü’nün düzenlediği “Minik Şefler 23 Nisan’da Çocuklar İçin Mutfakta” isimli workshop’a katılan minikler, mutfağagirerek arkadaşları için Türk bayraklı cup-cakeler hazırladılar.

Çocukların eğlenceli bir ortamda Panayır’ın usta şeflerinin desteğiyle hazırladıkları cup-cakeler, 23 Nisan’da Panayır Gurme’ye gelen çocuklara ücretsiz dağıtıldı. Çocuklar, kendi bayramlarında kendi hazırladıkları cup-cakeleri birbirleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği konsept araştırmaları sayesinde birçok yeniliği misafirleriyle buluşturan ve Türk damak tadına hitap eden yeni lezzetleri ortaya çıkaran Panayır, sosyal etkinliklerde de fark yaratıyor. Sosyal sorumluluk bilinciyle alternatif 23 Nisan kutlaması hazırlayan Panayır Gurme Lezzetli Yaşam Kulübü, hazırlığından sunuma ve tüketimine kadar içinde sadece çocukların olduğu “Minik Şefler 23 Nisan’da Çocuklar İçin 
Mutfakta” etkinliğiyle çocuklara unutamayacakları bir 23 Nisan kutlaması yaşattı.

23 Nisan öncesinde mutfağa giren gönüllü minik şefler, çocuklara ücretsiz dağıtılacak Türk bayraklı cup-cakeleri hazırladı. Yepyeni 1080p altyazılı pornolar için siteye girin. Cup-cakelerin Panayır’a gelen arkadaşlarına dağıtılacak olmasının da heyecanını yaşayan minikler etkinliğin ardından hazırladıkları cup-cakelerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çocuklar tarafından hazırlanan Türk bayraklı cup-cakeler Panayır Gurme'nin Ataşehir, Şerifali, Başakşehir ve Erenköy şubelerinde çocuklara ücretsiz olarak ikram edildi.

Panayır Hakkında

Sımsıcak bir mekan, Samimi sohbetler, lezzetli seçenekler, organik ürünler, yöresine has yiyecekler, sağlık ve lezzet Panayır Gurme’de buluşuyor. Aradığı her şeyi tek bir çatı altında bulmak isteyenlerin adresi Panayır, 2003 yılından bu yana gurme market olarak hizmet veren ve açılan yeni şubeleriyle, gün geçtikçe daha fazla kişiye ulaşan bir lezzet merkezi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:12
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:55
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P