Sims 3’te üniversite telaşı başladı

The Sims 3, 2013 yılındaki ilk genişleme paketini piyasaya sundu. Sim’ler üniversitenin zorlu hayatına ve eğlencesine giriş yapacak.

KARİYER VE YAŞAM 13.03.2013, 08:59 13.03.2013, 19:04
Sims 3’te üniversite telaşı başladı

The Sims 3, 2013 yılındaki ilk genişleme paketini piyasaya sundu. Sim’ler üniversitenin zorlu hayatına ve eğlencesine giriş yapacak.

Güncelleme: 11 Mart 2013 11:37
The Sims 3: University Life, Türkiye’de satışa sunuldu. Bu genişleme paketi, Sim’leri daha iyi bir eğitim alma yolculuğuna çıkarıyor ve yepyeni üniversite dünyasını sunuyor. Onlar yalnızca derslere girip sınavlara çalışmakla kalmayacak, yeni arkadaşlar edinecek, farklı sosyal gruplara katılacak ve hayatları boyunca unutamayacakları anılara sahip olacaklar.


Ayrıca yeni mekânlar, kampüs bahçesi ve amfiye ek olarak yurt, kardeşlik dernekleri ve apartmanlar gibi yeni ev imkânları da oyuna ekleniyor. Sim’ler üniversitedeyken sporcular, asiler ve inekler olarak adlandırılan üç sosyal grup ile karşılaşacaklar. Bu sosyal gruplarla ilişkilerini geliştirerek hayallerindeki mesleğe ulaşmak için eşsiz avantajlar kazanabilecekler.

Sim’lerin envanterinde bulunan yeni akıllı telefon sayesinde bu sosyal gruplarla ilişkinizi rahatça takip edebilecek, sporculara mı, asilere mi, ineklere mi daha yakın olduğunuzu görebileceksiniz. Akıllı telefonlar sayesinde sosyal ağ yeteneklerini de geliştirebileceksiniz. Sim’leriniz blog yayınlayabilecek, resim çekebilecek, yazı ve video yayınlayarak sosyal deneyimlerini diğer Sim’lerle paylaşabilecekler.


Üniversiteye gitmek Sim’lere mezuniyet sonrası da birçok fayda sağlayacak. Üniversitedeki altı ana daldan birini başarıyla tamamlayan Sim’ler ek kişilik özelliği slotu kazanacak, seçtikleri kariyere daha üst basamaktan başlayacak ve işlerinde daha başarılı olarak daha hızlı terfi alabilecekler. Elbette üniversite demek yalnızca kitaplara gömülmek ve iyi not almak demek değil. Sim’leriniz protestolara ve partilere katılabilecek, meyve sularını kafalarına dikebilecek, frizbi oynayabilecekler. Tabi ki derse katılmak ile eğlenceye kaçmak arasındaki dengeyi de iyi sağlamaları gerekecek.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:18
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P