Mesleki eğitimde etkinlik, eğitimle artırılıyor

ASGİAD tarafından hazırlanan Sanayi Temsilcilerinin Mesleki Eğitimdeki Etkinliğinin Arttırılması projesi kapsamında eğitime katılan katılımcılar sertifikalarını aldı.

MESLEKİ EĞİTİM 20.10.2012, 17:53 20.10.2012, 17:56
Mesleki eğitimde etkinlik, eğitimle artırılıyor

Adıyaman Sanayici ve Genç İş Adamları Derneği (ASGİAD) tarafından hazırlanan Sanayi Temsilcilerinin Mesleki Eğitimdeki Etkinliğinin Arttırılması projesi kapsamında eğitime katılan katılımcılar sertifikalarını aldı.Her bahis severin aradığı En iyi Kaçak İddaa Sitesi sizler için burada. 

Mesleki Eğitimdeki Etkinliğinin Arttırılması projesi kapsamında Almanya ve Danimarka’nın mesleki eğitim sistemlerini inceleyen katılımcıların sertifikalarını ASGİAD Başkan Yardımcısı Hacı Yavuz Karadağ düzenlenen tören ile verdi.

AB'nin hibe desteği ile yurtdışındaki sanayi ve mesleki teknik okulları arasındaki işbirliğini yerinde görmek amacıyla mesleki okullarda görev yapan yönetici, öğretmen ve iş piyasasında çalışan 20 kişi Almanya ve Danimarka’da iki haftalık süreyle incelemelerde bulundular.

Çalışmalarını tamamlayan katılımcılar Adıyaman Özel İkbal kolejinde düzenlenen törenle sertifikalarını aldılar.

ASGİAD Başkan Yardımcısı Hacı Yavuz Karadağ, Avrupa Birliğinin finanse ettiği proje sayesinde AB’nin iki gelişmiş ülkesinin mesleki eğitimlerini gözlemleme imkânı bulduklarını belirterek, projenin Adıyaman’da ki mesleki eğitimin gelişmesine büyük katkı sağladığını vurguladı.

Karadağ, “Yeni gelişmeler ve yeni ufuklar kazanıldı. Bunun sonucunda ilimizdeki mesleki eğitimin geliştirilmesi için yeni projeler üreterek Adıyaman'daki mesleki ve teknik eğitimin kalitesinin artırılması adına çaba harcayacaklarını ve iş piyasası olarak kurumlar arasındaki Betgaranti işbirliğini artıracak” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
18°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 04 Mayıs 2024
İmsak 04:11
Güneş 05:51
Öğle 13:06
İkindi 16:58
Akşam 20:11
Yatsı 21:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P