Stajyer Öğrencilere "Üniversite Okuyun" Tavsiyesi

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, belediye bünyesinde bir yıllık staj dönemini tamamlayan lise öğrencilerini makamında ağırladı.

MESLEKİ EĞİTİM 21.06.2016, 14:51 25.06.2016, 14:53
Stajyer Öğrencilere

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, belediye bünyesinde bir yıllık staj dönemini tamamlayan lise öğrencilerini makamında ağırladı. İş hayatına atılan ilk adım olan staj döneminde gösterdikleri azim ve başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri kutlayan Başkan Culha, "Mutlaka üniversite okuyun" tavsiyesinde bulundu. Karakterli özel ve çekici kadınlarla sımsıcak sohbetlere sohbet numaraları ile erişin.

Öğrencilere hayatta başarılı olabilmeleri için hedeflerini yüksek tutmalarını ve istedikleri işi yapmalarını öğütleyen Culha, "Belediyemize katkılarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. Hepiniz adeta enerji saçıyorsunuz. Üniversiteye sadece meslek edinmek için gidilmez. Üniversiteyi bitirip, okuduğu mesleği yapmayan çok sayıda insan var. Bu nedenle hayatınıza kendiniz yön verin, hangi mesleği yapacağınıza siz karar verin ve hedeflerinizden asla vazgeçmeyin. Ama, hangi mesleği yapacaksanız yapın, mutlaka üniversite okuyan kişiler olarak yapın. Üniversite okursanız mesleğinizi nasıl daha iyi yapacağınızı bilirsiniz. Aynı konumda, aynı yerde iki kişiyi koyun. Biri üniversite okuyan ve diğeri okumayan olsun. Aynı mesleği yapan iki kişiden eğitimli olanın mesleğini çok daha iyi yaptığını göreceksiniz. Benim hepinizin nice başarılara imza atacağınızdan kuşkum yok. Size şimdiden hayatınızı belirleyeceğiniz üniversite sınavında başarılar diliyorum, inşallah hepinizi en iyi üniversitelere uğurlayacağız" dedi.

Başkan Culha, konuşmasının ardından öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
20°
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P