Baymak'tan istihdam garantili eğitim

Isıtma soğutma sektörünün öncü firmalarından Baymak, 2006 yılından bu yana İŞ-KUR’la verdiği eğitimlerle 609 kişiyi meslek sahibi yaptı.

MESLEKİ EĞİTİM 01.02.2013, 15:34 01.02.2013, 19:20
Baymak'tan istihdam garantili eğitim

Isıtma soğutma sektörünün öncü firmalarından Baymak, 2006 yılından bu yana İŞ-KUR’la verdiği eğitimlerle 609 kişiyi meslek sahibi yaptı. Şirket mezun olanların yüzde 92’sini kendi bünyesinde istihdam etti.

Çalışanlar; gaz altı kaynakçılığı, makine montaj elemanı, ısıtma-soğutma sistemleri bakım onarım teknisyenliği, elektrostatik toz boyama teknik personel, çağrı merkezi müşteri temsilciliği gibi alanında eğitim alarak iş hayatına adım attı. Konuyla ilgili açıklama yapan Baymak Genel Müdürü Ender Çolak, amaçlarının İŞ-KUR’la birlikte işsiz gençleri meslek sahibi yapmak olduğunu dile https://www.1xesports.com getirdi. Çolak, “Baymak olarak Avrupa’nın en güçlü kazan, boyler, güneş kolektörü üretim tesisleri olan fabrikamızda bu gençlere mesleki eğitimler verip, onlara altın bilezik kazandırmakla kalmıyor, staj sonunda başarılı olanları yüzde 100 istihdam ediyoruz. Amacımız daha çok kişiye ulaşmak ve aynı zamanda bizim gibi sektör önderlerine de bu konuda öncü olmak.” dedi.

Ender Çolak, ayrıca şunları söyledi:

“Alanlarında uzman, genç, dinamik ve eğitimli kadrosuyla gücünü artıran Baymak, vasıfsız işgücünü eğitip kalifiye hale getirerek bu konuda diğer kuruluşlara önderlik ediyor. Gençlere verilen bu eğitimlerle sadece Baymak’ta iş başı yapmaları değil aynı zamanda sertifika sahibi kalifiye eleman olmaları da sağlanıyor. Böylece sadece Baymak’ta değil eğitim aldıkları alanda faaliyet gösteren her guncelbonus kurumda çalışabilir düzeye gelmiş oluyorlar. Ülkemizin kalkınmasında, potansiyel iş gücünü aktif hale getirerek pay sahibi olmaktan gurur duyuyoruz.” 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P