Şadi Yazıcı: Kariyer eğitimle başlar

Giresunlu gençlerle buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Kariyer, eğitimle başlar. Eğitiminiz, kariyerinizin en güçlü basamağıdır." dedi.

KARİYER VE YAŞAM 27.02.2013, 14:30 27.02.2013, 16:54
Şadi Yazıcı: Kariyer eğitimle başlar

Giresunlu gençlerle buluşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Kariyer, eğitimle başlar. Eğitiminiz, kariyerinizin en güçlü basamağıdır” dedi.


Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ilçedeki gençlerle “Başkanla Kariyer Sohbetleri” programına başladı.

Tuzla Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen ilk sohbet programına, Tuzla Giresunlular Derneği’nin gençleri katıldı. Toplantıda, gençliğin gözünden Tuzla’nın gelişimi değerlendirildi. 

Kariyeri kişinin toplum içindeki yeri ve gücü şeklinde tanımlayan Başkan Yazıcı, kariyere giden yolun eğitimden geçtiğini söyledi. Kişinin kişisel yetenekleri, şansı ve ilişkileri ile de kariyer sahibi olabileceğini belirten Başkan Yazıcı, bu şekildeki bir kazancın geçici olacağına değindi.

Başkan Yazıcı, “Kariyer, eğitimle başlar. Eğitiminiz, kariyerinizin en güçlü basamağıdır. Kariyerinizi oluşturmak, korumak ve ileriye taşımak için eğitime ihtiyacınız var. Eğer daha iyi bir kariyere sahip olmak istiyorsanız bunu da eğitiminizle sağlarsınız.” dedi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
hafif yağmur
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:28
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P