Bir Umut Ol Benim İçin projesine Eker desteği

Çocuklara yönelik "Bir Umut Ol Benim İçin" projesiyle akranları ile eşit imkanlara sahip olamayan çocukların, akademik ve sosyal etkinliklerle gelişimlerine destek olunması hedefleniyor.

KARİYER VE YAŞAM 31.01.2013, 20:43 01.02.2013, 11:46
Bir Umut Ol Benim İçin projesine Eker desteği

Çocuklara yönelik "Bir Umut Ol Benim İçin" projesi, Eker Süt Ürünleri Gıda San. ve Tic. AŞ, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'nün imzaladığı protokol ile hayata geçirildi.

Projeyle, akranları ile eşit imkanlara sahip olamayan çocukların, akademik ve sosyal etkinliklerle gelişimlerine destek olunması hedefleniyor.

Süt ve süt ürünleri sektörünün 36 yıldır öncü firmalarından olan ve Bursa'da faaliyet gösteren Eker, daha önce Uludağ Üniversite ile yaptığı (Gıda İşleme Bölümü Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı) işbirliğinin ardından eğitime katkısını yeni bir sosyal sorumluluk projesi ile sürdürüyor.

Eker, üretim yaptığı ve iş gücü istihdamını sağladığı bölgenin dezavantajlı çocukları ile ilgili "Bir Umut Ol Benim İçin" projesine, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ile birlikte imza attı.

"Bir Umut Ol Benim İçin" projesi; yaşadığı çevrenin elverişsiz koşulları nedeniyle akranlarıyla eşit imkânlardan yararlanamayan dezavantajlı konumdaki öğrencilerin, Eğitim Fakültesi'nde öğrenim gören öğretmen adaylarıyla birlikte akademik ve sosyal etkinlikler yaparak gelişimlerine destek olmayı hedefliyor. Proje, yabancı dil https://www.1xesports.com, matematik, fen, Türkçe gibi alana yönelik akademik desteğin yanı sıra; satranç, drama çalışmaları, kitap okuma etkinlikleri, müzik, resim gibi sanatsal çalışmalar, masa tenisi, halk oyunları ile birlikte sinema, tiyatro, çeşitli söyleşiler ve gezi gözlem etkinliklerini de kapsıyor.

Eker, yemek giderlerini karşılayacak

Eker'in çocukların yemek giderlerini karşılayacağı "Bir Umut Ol Benim İçin" projesinde, Uludağ Üniversitesi tüm eğitim ve kırtasiye ihtiyacından, Bursa Emniyet Müdürlüğü ise öğrencilerin ulaşımından, etkinliklerin güvenli bir şekilde yürütülmesinden ve hafta sonu yapılacak gezi gözlem vb etkinliklerin yürütülmesinden sorumlu betsbum olacak.

Örnek bir proje olarak Türkiye genelinde de yaygınlaşması beklenen "Bir Umut Ol Benim İçin" projesi, 40 çocuğun katılımıyla 20 hafta boyunca devam edecek.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:01
Yatsı 21:31
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P