Artı Etki Samsun'da eğitim için çalışacak

Karadeniz bölgesinin ilk bireysel ve kurumsal eğitim ve danışmanlık firması olanak Samsun’da faaliyete geçen Artı Etki Akademisi, eğitimlerin herhangi birinde memnun kalınmaması halinde ücreti iade garantisiyle büyük ilgi gördü.

KARİYER VE YAŞAM 23.01.2013, 20:17 25.01.2013, 11:23
Artı Etki Samsun'da eğitim için çalışacak

Karadeniz bölgesinin ilk bireysel ve kurumsal eğitim ve danışmanlık firması olanak Samsun’da faaliyete geçen Artı Etki Akademisi, eğitimlerin herhangi birinde memnun kalınmaması Polobet halinde ücreti iade garantisiyle büyük ilgi gördü.Çoğu güvenilmez sitenin aksine casino siteleri sitemizde güvenli siteler mevcut. 

İlkler şehri Samsun’da bölgenin ilk bireysel ve kurumsal eğitim ve danışmanlık firması, Samsun’un İlkadım ilçesi İstiklal Caddesi'nde hizmete açıldı. Türk güzellerin sitemizde türk ifşa videolarına erişin. Artı Etki Akademi, iş portföyünde kurum ve kuruluşlara yönelik danışmanlık ve eğitim hizmetleri ile bireylere yönelik yaşam ve öğrenci koçluğunun yanı sıra genç, kadın, yaşlı, hükümlü ve engelliler için de çok sayıda sosyal sorumluluk projeleriyle dikkati çekiyor.

Firma, verilen eğitimlerin herhangi birinde ilk 2 saat içinde memnun kalınmaması halinde, kişi veya kurumların ödemiş olduğu ücreti geri iade garantisiyle daha ilk günden büyük ilgi gördü.

KOSGEB’in iki yıl önce başlatmış olduğu Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi'ni tamamlayarak iş hayatına atılan firma sahibi Filiz Olgaç, alanında deneyimli uzmanlarla kurumsallaşma süreçlerinin yönetilmesi, markalaşma yolculuklarının desteklenmesi konularında, Türkiye’de danışmanlık sektörünün önde gelen isimleri ile çözüm ortaklığı yaparak, çok sayıda kurumsal yönetim modellerinin know-how’larını kullanacaklarını söyledi. Filiz Olgaç, yaptığı açıklamada, tespit edilen beklentiler doğrultusunda ihtiyaca uygun projeyi tasarlayarak sunan Artı Etki Akademisi’nin, eğitim programlarında bilgi, beceri ve davranış düzeyinde farkındalığı amaçladığının altını çizdi. 

Artı Etki Akademisi'nin, ilk bireysel eğitimine, beden dili eğitimi ile 26-27 Ocak tarihlerinde başlayacağını belirten genç girişimci Filiz Olgaç, “Önümüzdeki ay ise etkili sunum teknikleri eğitimleri yanında dünyada kabul görmüş yogaya başlayacağız. Klinik Psikoloğumuz Mine Aktaş ve Danışman Asım Kurumahmutoğlu eşliğinde Bireysel Danışmanlık yetkinliklerimiz ise Hiperaktivite ve Dikkat Eksikliği, Sınav Kaygısı ile Başa Çıkma, Özgüven Geliştirme Çalışmaları, Üstün Zekalı Çocuk ve Gençlerin (06-16 Yaş) Tespiti ve Yönlendirilmesi, Hipnoz Uygulamaları, Evlilik Danışmanlığı, İletişim Becerileri Danışmanlığı, WISC-R Zeka Ölçeği, MMPI-Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Özgül Öğrenme Güçlüğü Bataryası (18 Test), Denver-2 Gelişimsel Tarama Testi, Yaşamda Denge Terapileri olacak. Etkili İletişim, Beden Dili, Sunum Teknikleri, Takım Çalışması, Liderlik, Stres Yönetimi-Öfke Kontrolü, Yaratıcı Drama, Satış ve Pazarlama Teknikleri, Problem Çözme Teknikleri, Sosyal ve Kamusal Alanda Davranış Kuralları, Hipnoz Eğitimi başlıklarında ise genel katılıma açık bireysel eğitimlerimiz olacak. Öte yandan, kurumsal eğitim modüllerimizdeki başlıklarımız ise Yönetim Modülü, Liderlik Modülü, Motivasyon Modülü, Sağlık Modülü, Spor Modülü ve Seminerle Modülü’dür. Artı Etki Akademisi olarak, profesyonellerle çıktığımız eğitim yolunda farkındalığını daha şimdiden ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:02
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:32
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P