Yeni Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı

Cumhurbaşkanı ile Başbakanın görüşmesi ardından yapılan yazılı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'na daha önce Başbakanlık Müşavirliği görevlerinde de bulunan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı getirildi.

GÜNCEL 25.01.2013, 07:48 25.01.2013, 10:49
Yeni Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirdiği görüşme sonrasında kabinede gerçekleştirilen revizyon açıklandı.betmatik giriş yapıp güncel bahisleri en kolay ve güvenli yoldan tamamlayın.  


Cumhurbaşkanı ile Başbakanın görüşmesi ardından yapılan yazılı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı'na daha önce Başbakanlık Müşavirliği görevlerinde de bulunan AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı getirildi.


Milli Eğitim Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada  Ömer Dinçer veda mesajı yayınladı. En güncel ve yeni premium pornhub videolarına erişin.

Dinçer mesajında şöyle dedi:

"Değerli mesai arkadaşlarım, 
Milli Eğitim Bakanlığı'nda göreve geldiğimiz günden bu yana eğitim için sayısız reformlar yaptık,
projeler yürüttük. Pek çok yeniliği hayata geçirmenin gururunu beraber yaşadık.
Bu süreçte benimle birlikte bu başarıya imza atan, bu yolda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma
ve eğitim camiamıza teşekkür ediyorum."
Kabinedeki Diğer Revizyonlar

Kabinede gerçekleştirilen diğer revizyonlar ise Sağlık, İçişleri ve Kültür ve Turizm Bakanlıklarında yapıldı. 


Sağlık Bakanlığı'na da AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, İçişleri Bakanlığı'na AK Parti Milletvekili Muammer Güler, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Ömer Çelik'in getirildiği belirtildi.


Yeni Milli Eğitim Bakanı: Nabi Avcı Hakkında

Milli Eğitim Bakanlığı'na getirilen AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, TBMM'de Milli Eğitim, Kültür, Gençlik Timebet ve Spor Komisyonu Başkanlığı görevini yürütüyordu. Avcı, 8 Ekim 1953 yılında Bilecik'te doğdu. ODTÜ İdari Bilimler Fakültesi'ni bitiren Avcı, 1974'te Kültür Bakanlığı'nda memuriyete başladı. Anadolu Üniversitesi'nin kuruluşunda görev yapan ve İletişim Bilimleri Fakültesinde öğretim görevlisi olan Avcı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Başbakanlık Müşavirliği görevlerinde bulundu.

Çeşitli ulusal televizyon, dergi ve gazetelerde program yapımcısı, köşe yazarı ve genel yayın danışmanı olarak çalışan Avcı, 2000'de İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde profesör unvanı aldı. 2003'te Başbakan Başmüşavirliği görevine getirilen Avcı, TÜBİTAK Bilim Teknoloji Yüksek Kurulu üyeliği ve UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanlığı yaptı. 24. dönemde TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı olan Nabi Avcı, çok iyi düzeyde İngilizce, orta düzeyde Almanca biliyor. Avcı, evli ve beş çocuk babası.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:01
Yatsı 21:31
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P