Meclis eğitim komisyonuna yeni başkan seçildi

TBMM Sağlık, İçişleri ve Eğitim komisyonlarının yeni başkanları belli oldu. TBMM’de bugün üç komisyonun başkanlık seçimleri yapıldı.

GÜNCEL 31.01.2013, 20:14 31.01.2013, 23:24
Meclis eğitim komisyonuna yeni başkan seçildi

TBMM Sağlık, İçişleri ve Eğitim komisyonlarının yeni başkanları belli oldu.



Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı'na, Milli Eğitim Bakanı olan Nabi Avcı'nın yerine AKP Kocaeli Milletvekili Fikri Işık seçildi.

Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Fikri Işık, başkan seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada, bunun, çok gurur verici bir olay olduğunu söyledi.

''Milli Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu'nun değerli üyelerinin teveccühü. Grubumuzun ve başta Genel Başkanımızın teveccühüne layık olmak için en iyi şekilde çalışacağız. diyen Işık,  komisyon gündemine gelen konuları büyük bir titizlikle ve derin bir çalışmayla üzerimize düşeni yapacağız'' açıklamasında bulundu.

Bununla birlikte TBMM Sağlık Komisyonu Başkanlığı'na, başkan Cevdet Erdöl'ün istifası üzerine, AKP Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, İçişleri Komisyonu Başkanlığı görevine ise İçişleri Bakanı olan eski başkan Muammer Güler'in yerine, AKP İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık seçildi.



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:01
Yatsı 21:31
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P