Üniversite burs kampanyasına küçük Yusuf'tan örnek davranış

Kızıltepe sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun (STK) başlattığı üniversite öğrencilerine burs kampanyasına 7. sınıf öğrencisi Yusuf’tan örnek davranış.

EĞİTİM 30.10.2012, 09:53 30.10.2012, 10:08
Üniversite burs kampanyasına küçük Yusuf'tan örnek davranış

Kızıltepe sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun (STK) başlattığı Aresbet üniversite öğrencilerine burs kampanyasına 7. sınıf öğrencisi Yusuf’tan örnek davranış.

Kızıltepe Anafartalar ilköğretim okulu 7. sınıfında okuyan 13 yaşındaki Yusuf Çakar, Babasının verdiği harçlıklarını toplayarak STKP’nin burs kampanyasına katkı amacıyla bağışladı. Güvenle iddia oynamak için güvenilir bahis sitelerini tercih etmelisiniz.Çakar topladığı 110 TL harçlığını alarak STKP dönem sözcüsü M.Şerif Öter'i ziyaret etti. Duyarlı öğrenci Öter’e, İlçe dışında okuyan Üniversite Öğrencilerine STKP tarafından dağıtılacak burs kampanyasına katılmak istediğini belirterek topladığı 110 TL’yi bağışladı.

Küçük Yusuf yaptığı bağışla ilgili olarak şunları söyledi, “Babam memur ve benim ağabeylerimde üniversite okuyorlar, oradan maddi durumu düşük olan öğrenciler için ne kadar zor bir durum olduğunu biliyorum. Şimdi bazı öğrencilerin aileleri kiralık evde oturanlar var, yan gelirleri olmasa çalışanı olmasa ne kadar zorluk yaşadıklarını bildiğim, gördüğüm için bende bu kampanyaya katkı sunmak için harçlığımdan ayırdığım parayı Başkan Şerif amcaya sundum. Bu kampanya devam ederse ileride gene katkı sunacağım inşallah.” Dedi.

Kızıltepe Sivil Toplum Kuruluşları Platformu sözcüsü Mehmet Şerif Öter ise küçük Yusuf’un bu davranışı karşısında şunları söyledi. “Bu Kampanyaya destek sunan öğrenci kardeşimiz Yusuf Çakar'a teşekkür ediyor, gözlerinden öpüyorum. Yusuf'u yakından tanırız, Yusuf bizim Platformun da üyesi olan Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Menduh beyin oğludur, tüm toplantılarımıza Yusuf’da Katılıyor.Yani Yusuf, Bizim Platformunun Küçük üyesi sayılır, bu insanı empati hümanist davranışı için kendisini tebrik ediyor, platform adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. (star)
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:40
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P