Orman'dan Beşiktaş Okulu'na ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kovancılar ilçesine bağlı Çakırkaş beldesindeki Beşiktaş İlkokulu/Ortaokulu'nu ziyaret etti.

EĞİTİM 09.02.2013, 20:16 10.02.2013, 17:28
Orman'dan Beşiktaş Okulu'na ziyaret

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Kovancılar Beşiktaş İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Fikret Orman’ın yanı sıra, Yatırımlar Komitesi Üyesi Yalçın Kaya Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Ateş de ziyarette yer aldı.

Öğrenciler başkan Fikret Orman’ı çiçekler ve sevgi gösterileriyle karşıladı. Yetkililerle okulu gezen ve bilgi alan Orman, daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı ve öğrencilerle sohbet etti.

Kovancılar Kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli ve Kovancılar Beşiktaş İlköğretim Okulu Müdürü Uğur Arslan’a Beşiktaş forması hediye eden Fikret Orman, ziyaretin sonunda bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi

Okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Fikret Orman, ''Bu okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çok mutluyum ve inşallah bir sosyal sorumluluk projesi matadorbet giriş olarak Anadolu'nun farklı yerlerinde de böyle okullar yaparız. Tabi ki öncelikle kulübümüzü mali olarak iyi hale getirmemiz gerekiyor'' dedi.

Elazığ Valisi Muammer Erol da “Yaşanan depremden sonra yıkılan okullar acil okul yaptırma ihtiyacını ortayı çıkarmıştı.

Beşiktaş Kulübü sağ olsun okul yaptırdı. Bu okul önemli bir ihtiyacı kapatmış oldu. Bu okulda taşımalı sistemle eğitim görüyorlar. Okul yapısı itibarıyla çevredeki okullarla örnek teşkil ediyor. Ben Elazığ adına teşekkür ederim” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
açık
Namaz Vakti 16 Nisan 2024
İmsak 04:46
Güneş 06:18
Öğle 13:09
İkindi 16:52
Akşam 19:51
Yatsı 21:16
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P