İdealimiz Kütahya'ya üniversite kazandırmak

KUTSO Eğitim Vakfı’nı kurduklarını, eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Güral, “İdealimiz Kütahya’ya bir vakıf üniversitesi kazandırılmasıdır” dedi.

EĞİTİM 15.02.2013, 12:58 18.02.2013, 13:01
İdealimiz Kütahya'ya üniversite kazandırmak

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) ocak ayı olağan meclis toplantısı, KUTSO Sosyal tesisi Âlâ Restaurant’ta sahabet gerçekleştirilen akşam yemeğini müteakip, Meclis Başkanı Nihat Delen başkanlığında, KUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Kütahya Milletvekilleri Prof.Dr.Alim Işık ve Hasan Fehmi Ginay ile Belediye Başkanı Mustafa İça da katıldı. Sitemizden pek çok idaa oynamak için bonuslu bahislere girin.
KUTSO Başkan Nafi Güral dönem içinde yaptıkları çalışmalardan söz edip oda bütçesinin yüzde 10’unu sosyal faaliyetler ve hayır işlerine ayırdıklarını söyledi. KUTSO Eğitim Vakfı’nı kurduklarını, eğitime büyük önem verdiklerini kaydeden Güral, “İdealimiz Kütahya’ya bir vakıf üniversitesi kazandırılmasıdır” dedi.
TOBB’daki delege sayısının ikiden yediye yükseldiğini, bu etkinin yararlarını hep birlikte göreceklerini söyleyen kaydeden Güral, “Oda seçimlerinden sonra, yeni arkadaşlarım görev alacaklar. Yeni göreve gelen her bir kişinin, daha zevkli ve daha şevkli çalışacağını düşünüyorum. Önceden görev almış olanlardan daha büyük ve daha başarılı işler yapacaklardır. Bundan sonra görev yapacak arkadaşlarımız, bu meşaleyi daha yükseklere taşıyacaklardır” diye konuştu.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:40
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P