Antalya'da SBS Kampı ile kış okulu

Diyarbakır Bahçeşehir Koleji sömestr tatil döneminde 150 öğrencisi ve 30 yakın eğitmeniyle birlikte Antalya’da ‘Kış Okulu’ turu düzenledi.

EĞİTİM 14.02.2013, 21:59 15.02.2013, 12:01
Antalya'da SBS Kampı ile kış okulu

Bahçeşehir Koleji’nin öğrencilerine yönelik olarak Antalya’da düzenlediği yatılı SBS kampı, öğrencilerin birbirleriyle daha çok kaynaşmasını sağladı.

 
Her branştan öğretmen ve idarecilerin de katıldığı bu kampta öğrencilerin motivasyonları arttırılarak , birinci dönemde gördükleri derslerin konularını tekrar edilip pekiştirilirken, aynı zamanda ikinci dönem için kapsamlı hazırlıklar yapıldı.
Belek’te gerçekleştirilen 7 günlük kamp süresince öğrenciler ders çalışıp başarılarını artırmak için gayret gösterirken, bir yandan da dinlenme ve tatil yapma imkânı buldular.
 
HEM EĞİTİM HEM SPOR                                                                                                                 
 
Kamp süresince öğretmenler rehberliğinde gerçekleştirilen program da derslerle birlikte müzik, animasyon, havuz, spor ve eğlence gibi aktiviteler yer aldı.
Hazırlanan kamp programı çerçevesinde her gün bir deneme sınavı olan öğrenciler aynı zamanda Türkçe , Matematik , Sosyal Bilgiler, Fen Teknoloji ve İngilizce branş öğretmenleri eşliğinde soru çözümü etütlerine katılarak yanlışlarını düzeltme ve birinci dönemde gördükleri dersleri tekrar edip pekiştirme olanağı yakaladılar.
Sınav stresini atmak ve eğlenmek için öğrenciler bowling , tenis , basketbol yüzme ve hazırlamış oldukları tiyatro ve birçok aktivitelerle eğlenceli anlar yaşadı.
 
TARİHİ YERLERİ GEZDİLER
 
Kampın sonun gününde öğrenciler Pamphylia bölgesinin önemli kentlerinden bir olan Antalya Aspendos ve dünyanın en iyi 20 Müzesi arasında yer alan ve sahabet Türkiye’nin de en büyük müzelerinden biri olan Antalya Müzesini gezdi.
 ‘’Hedefimiz , yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak ‘’diyen Diyarbakır Bahçeşehir Koleji Kurucu Müdürü Zeki Esen, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Kış Okulu’nda akademik derslerin yanında öğrencilere   dünyanın bir çok ülkesinden gelmiş diğer misafirlerle tanışma, farklı kültürleri aynı anda tanıma olanağı sağlandığını ifade etti.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:28
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P