YDÜ, yeni dönem kayıtları Çarşamba günü başlıyor

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) 2012-2013 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde ön lisans ve lisans programlarına kayıtlar 9 Ocak Çarşamba günü başlıyor.

ÜNİVERSİTE 07.01.2013, 18:41 07.01.2013, 18:43
YDÜ, yeni dönem kayıtları Çarşamba günü başlıyor

YDÜ’den yapılan açıklamaya göre, Dikey Geçiş ile 4 yıllık programlara ve yatay geçişle eşdeğer programlara kayıtlar ise devam Piabet ediyor.


KKTC uyruklu öğrenciler kontenjanlar dahilinde ilgi duydukları bölümlere yarı burslu olarak kayıtlarını yapabilecekler. Başvurular, yıllık programlar dışındaki tüm programlara yapılabilecek.
Meslek Lisesi mezunu KKTC uyruklu öğrenciler, mevcut bölümlere ek olarak yeni açılan 2 yıllık Yaşlı Bakım, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Odyoloji Teknikerliği, İlk ve Acil Yardım, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi, Bilgisayar Teknolojileri ve Programlama ile Anastezi Programları’na doğrudan kayıt yapabilirler.
Ayrıca KKTC uyruklu öğrenciler mevcut bölümlere ek olarak yeni açılan 4 yıllık lisans programları olan, Müzik Öğretmenliği, Resim İş Öğretmenliği, Üstün Zekalılar Öğretmenliği, Yetişkin Eğitimi Öğretmenliği ve Zihin Engelliler Öğretmenliği Programları’na da kayıt yapabilirler.

Adaylar, aşağıda belirtilen dönemlik programları barındıran Fakültelere ve Yüksekokullara da kayıt yaptırabilecekler.
“Atatürk Eğitim, Denizcilik, Fen-Edebiyat, Güzel Sanatlar ve Tasarım, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Mimarlık, Mühendislik, Sağlık Bilimleri, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu”
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:01
Yatsı 21:31
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P