Rektör Prof. Dr. Alkan'dan TSO'ya Ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Reha Metin Alkan, Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi adına ciddi katkılar yaptığını söyledi

ÜNİVERSİTE 28.01.2013, 11:03 28.01.2013, 19:08
Rektör Prof. Dr. Alkan'dan TSO'ya Ziyaret

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi adına ciddi katkılar yaptığını söyledi. En sevilen videoların pek çok ortamdan toplanıp türk ifşa olarak paylaşıldığı pornolar.

TSO'yu ziyaret ederek Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ile görüşen Alkan, TSO'nun, üniversitenin her türlü etkinlik ve projesine destek olduğunu belirtti.

Çorum'da üniversite-sanayi işbirliğinin geliştirilmesi adına her iki kurumun Bahsine da önemli projeler gerçekleştirdiğini ifade eden Alkan, Karadaş ve Başaranhıncal'a teşekkür etti.

Başaranhıncal'da Çorum'un ve Çorum sanayisinin kalkınması açısından üniversite-sanayi işbirliği konusunu önemsediklerini belirterek, "Rektörümüzün atanmasıyla üniversitemizde bir değişimin yaşandığı gözle görülmektedir. Bunların en somut örneği ise artan öğrenci sayısı ile mevcut fakülteler içerisinde açılan yeni bölümler ve yeni fakültelerdir" diye konuştu.

Rektör Alkan, ziyarette üniversiteye katkı ve desteklerinden dolayı Karadaş ve Başaranhıncal'a plaket takdim etti.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:40
Güneş 06:13
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:54
Yatsı 21:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P