Memur-Sen Manisa Eğitim Bir-Sen'den yükseköğretim işbirliği

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanlığı, program öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi.

ÜNİVERSİTE 23.10.2012, 11:25 16.06.2016, 20:11
Memur-Sen Manisa Eğitim Bir-Sen'den yükseköğretim işbirliği

Türk Hava Kurumu Üniversitesi ve Memur-Sen işbirliğiyle düzenlenen Yüksek Lisans Programı için Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanlığı, program öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenledi. Öğretmenevinde düzenlenen tanıtım toplantısında Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Mehmet Akış ve Memur-Sen Akademi Uzmanı Nalan Nalbant bilgilendirmede bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Manisa Şubesi Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Mehmet Akış, Yüksek Lisans Programları'nın genişletilmiş ortaklık yapısıyla, uzun süren çalışmalar sonucunda gerçekleştirildiğini ve daha önce de duyuru yaptıklarını söyledi. Akış, "İlimizde Yüksek Lisans Programı açılabilmesi için ön kayıtlarda yeterli sayıyı fazlasıyla aştık. 78 arkadaşımız ön Trbet kayıt yaptırdı.

Kesin kayıtlardan önce sendika genel merkezimizin anlaşma yaptığı Türk Hava Kurumu Üniversitesi yüksek lisans programı hakkında bilgilendirme yapması için Memur-Sen-Akademi yetkilisi Nalan Nalbant'ı davet ettik" dedi. Memur-Sen Akademi Uzmanı Nalan Nalbant ise, Manisa'da Türk Hava Kurumu Üniversitesi işbirliği ile İşletme - Yönetim Organizasyonu alanında Yüksek Lisans Programı'na Kurban Bayramı'ndan sonra başlayacaklarını belirterek, "Bu eğitim-öğretim yılının sonunda bitirmeyi ve diplomalarını teslim etmeyi planlıyoruz. Bu programımızdan sonra doktora ve yabancı dil kursları açmayı hedefliyoruz. Manisa'dan beklediğimizin üzerinde başvuru olması bizleri sevindirdi" diye konuştu.

Bayram tatilinden sonra derslerin başlayacağını söyleyen Akış, kayıt yaptırmak isteyen öğretmenler için kayıtlarının devam ettiğini söyledi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:02
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:32
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P