Lise öğrencilerine üniversite deneyimi

Beylikdüzü Belediyesi, Fatih Üniversitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından protokol imzalandı.

ÜNİVERSİTE 14.05.2013, 12:41 14.05.2013, 16:57
Lise öğrencilerine üniversite deneyimi

Lise öğrencilerinin üniversite ortamını tanıması ve tercih aşamalarında danışmanlık hizmetlerinden yararlanabilmeleri için Beylikdüzü Belediyesi, Fatih Üniversitesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından protokol imzalandı.

Beylikdüzü'nde lise öğrencilerinin geleceğine ışık tutacak proje hayata geçiyor. Tecrübe ve alt yapı sağlamlığı ile Casino Siteleri en büyük kazanç kaynağınız. Lise öğreniminin ardından üniversite sınavlarına giren ve sınavların ardından tercih yapmakta zorlanan, üniversite ortamına alışamayan öğrencilere destek olmak için bir proje gerçekleşiyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Fatih Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şerif Ali Tekalan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu attıkları protokol imzaları ile lise öğrencilerine üniversite yaşamının kapıları açılıyor.

Protokol İmza Töreni'nde Fatih Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Belediye Başkan yardımcıları, başkan danışmanları ve birim müdürleri de katılımcı olarak yer aldılar.

Üniversite Ortamını Tadacaklar…

Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen protokol ile Fatih Üniversitesi kampüsü lise öğrencilerine açılmış olacak. Lise öğrencileri üniversite hayatına başlamadan önce kampüs hayatını tecrübe edebilecek. Öğrenciler ayrıca ücretsiz meslek testi ve meslek danışmanlığı hizmeti alacak. Beylikdüzü Belediyesi ile üniversite arasında eğitim, sosyal ve kültürel işbirliği yapılacak. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı okullarda görev yapan öğretmenlerin hizmet içi eğitimleri konusunda işbirliği yapılacak ve en önemlisi lise öğrencileri de üniversitede derslere girebilecek.

Diğer Üniversitelerle de İşbirliği Yapılacak

Projenin imza töreni ile birlikte öğrencilerin gelecekleri için çok önemli bir adım attıklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun "Yarınlarımızın en önemli varlıkları çocuklarımız için çok büyük bir projeye imza attık. Artık öğrencilerimiz üniversite seçimlerinde daha düzgün ve doğru adımlar atacaklar. Bu projeye Fatih Üniversitesi ile başladık; ancak ileri seviyede diğer üniversitelerimizle de uygulamak istiyoruz" dedi.

Heyet, imza töreninin ardından Beylikdüzü Belediyesi Kültür Merkezi'nde bulunan bölümleri ziyaret ederek, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'dan bilgi aldılar.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:01
Yatsı 21:31
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P