Turkcell’den ücretsiz YGS deneme sınavı

Turkcell’in “dünyanın bilgisini milyonların erişimine açmak” hedefiyle kısa süre önce dijitalleştirdiği Turkcell Akademi, eğitim alanında önemli bir yeniliğe daha imza atıyor.

SINAVLAR 02.03.2014, 19:20 02.03.2014, 19:24
Turkcell’den ücretsiz YGS deneme sınavı
 Turkcell’in kısa bir süre önce dijital ortamda milyonların erişimine açtığı Turkcell Akademi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için önemli bir fırsat sunuyor. İçeriği Fen Bilimleri Dershanesi tarafından hazırlanan YGS deneme sınavlarına üniversiteye hazırlanan tüm Turkcell’liler ücretsiz girebilecek. Öğrenciler sınavın ardından soruların çözümü, alınan puan ve sınav analizleri ile bilgilendirilecek. 

Turkcell’in “dünyanın bilgisini milyonların erişimine açmak” hedefiyle kısa süre önce dijitalleştirdiği Turkcell Akademi, eğitim alanında önemli bir yeniliğe daha imza atıyor. Turkcell Akademi, zengin eğitim içeriklerinin yanı sıra şimdi de üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için büyük bir fırsat sunuyor. İçeriği Fen Bilimleri Dershanesi tarafından hazırlanan 2 ayrı YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) deneme sınavı 2-3-4 ve 9-10-11 Mart tarihlerinde 3’er gün tüm Turkcell müşterilerine açık olacak. Sınava giren öğrenciler; sınav puanı ve sıralamasının yanı sıra, konusunda uzman öğretmenler tarafından video formatında sorular üzerinde yapılan açıklamalı, sözlü çözümleri dinleyerek hangi konularda kendini geliştirmesi gerektiğine dair kişisel bilgilere ulaşabilecek. 

Başarı yolunda bir üst basamak
Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, “Geçen ay Turkcell Dijital Akademi’yi lanse ederken ‘farklı alanlardaki birçok eğitime ulaşmak isteyen gençlerimiz, profesyonellerimiz; dünyanın saygın eğitim kurumlarından, en iyi profesörlerinden, önde gelen fikir adamlarından eğitimler ve tavsiyeler alabilecekler’ demiştik. Zengin içeriğimizi kısa süre içinde daha da geliştirerek bu kez üniversiteye hazırlanan yaklaşık 2 milyon gencimize büyük artı sağlayacak bir işbirliğine gittik. 50 yıllık deneyim ve birikime sahip Fen Bilimleri Kurumları’nın hazırladığı deneme sınavlarımızı YGS’ye hazırlanan gençlerimize sunuyoruz. Turkcell müşterisi olan herkes ücretsiz olarak bu sınava girebilecek. Ayrıca eğitim konusunda uzmanlaşmış her kurumla işbirliklerimize de devam edeceğiz. Umarım bu fırsatlar, 23 Mart’ta YGS’ye girecek gençlerimiz için fark yaratır, onları başarı yolunda bir üst basamağa taşır.” dedi. 

Deneme sınavına girmek için
YGS deneme sınavına, teknolojiyle bilgiye erişimi kolaylaştıran ve yaygınlaştıran Turkcell Dijtial Akademi üzerinden girmek mümkün. Üniversite adayları, sınavlara http://www.turkcell.com.tr/akademi adresinden, Turkcell numaları ve şifreleri ile ulaşabilecek.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
10°
kısa süreli hafif yoğunluklu yağmur
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P