Türk Eğitim Derneği'nden Akreditasyon ve Danışmanlık

Türk Eğitim Derneği Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek eğitimde kaliteyi güvence altına alan “Akreditasyon ve Danışmanlık” başlatıyor.

GÜNCEL 17.01.2020, 09:55 17.01.2020, 09:03 meting
Türk Eğitim Derneği'nden Akreditasyon ve Danışmanlık

Türk Eğitim Derneği Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor, eğitimde kaliteyi güvence altına alan “Akreditasyon ve Danışmanlık” başlıyor.betist giriş yapmak ve daha fazlasına erişmek için direkt erişmenizi sağlar.   Türk Eğitim Derneği, kurumsal değerlerinin ülke genelinde yaygınlaşmasını artırmak ve özel okul sektörünün nitelikli gelişimine katkı sağlamak amacıyla özel okullar için “Akreditasyon ve Danışmanlık” yapmaya başlıyor. Kurulduğu günden itibaren eğitim alanında faaliyet gösteren, yeterli maddi olanağa sahip olmayan başarılı çocukların eğitimlerini destekleyen ve Türk eğitim sistemine çok yönlü katkılar sağlayan Türk Eğitim Derneği, kurumsal değerlerinin ülke genelinde yaygınlaşmasını artırmak ve özel okul sektörünün nitelikli gelişimine katkı sağlamak amacıyla mevcut okullara akreditasyon ve danışmanlık yapmaya başlıyor.

Akreditasyon ve Danışmanlık süreci ile ilgili bilgiler, dün İstanbul’da gerçekleştirilen tanıtım toplantısı ile Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ile TED Genel Müdürü Sevinç Atabay tarafından verildi. Türk Eğitim Derneği Akreditasyon ve Danışmanlık (TEDAD)” ile ilgili değerlendirme yapan Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu; “Türkiye’de 12 yıllık zorunlu eğitim-öğretim süreci içinde yer alan okullara Türk Eğitim Derneği’nin tecrübesinden, nitelikli eğitim sisteminden yararlanma fırsatı sunmak için isteyen özel okullara yönelik bir “akreditasyon ve danışmanlık” süreci başlatıyoruz. Bu projeyle hedefimiz; Türk Eğitim Derneği’nin öğretime bakışı ile hem öğrencilere hem öğretmenlere gelecekte ihtiyaç duyacakları donanımı sağlamak. Türk Eğitim Derneği’nin öncelikli var oluş sebeplerinden biri, deneyimlerini paylaşarak tüm ülkeye yararlı olmaktır. Bunu yaparken de ince eleyip sık dokuyarak oluşturduğumuz kriterlerimiz mevcut. Öyle ki hassasiyetlerimizi dikkate almayan eğitim kurumlarıyla birlikteliğimiz hiçbir koşulda mümkün olmayacaktır” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:12
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:55
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P