ÖSYM Başkanı Demir Ağrı'da

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, Doğubayazıt’taki tarihi İshakpaşa Sarayı, Ahmed-i Hani Türbesi ile kültürel yerleri gezdi, yöresel Abdigor köftesi yedi.

GÜNCEL 26.02.2013, 18:25 27.02.2013, 10:27
ÖSYM Başkanı Demir Ağrı'da

ÖSYM’nin 7. Durum Analizi ve İstişare Toplantısı’na katılmak üzere Ağrı’ya gelen Başkan Prof. Dr. Ali Demir, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, ÖSYM Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ömer Pekşen, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ve beraberindekilerle birlikte Doğubayazıt’ı geldi. Burada tarihi İshakpaşa Sarayı’nı gezen Prof. Dr. Ali Demir, sarayın bir medeniyet dehası olduğunu söyledi.

Prof. Dr. Demir, “Sert bir coğrafyada ecdadımız medeniyet harikası muhteşem bir saray inşa etmiş. Harikulade eseri gezmekten mutlu olduk” dedi.

Prof. Dr. Aslan ve beraberindekilerle birlikte Büyük Alim ve Mutasavvuf Ahmed-i Hani’nin türbesini ziyaret eden ve kültürel yerleri gezen Prof. Dr. Demir, Doğubayazıt merkezde bulunan el sanatları ve hediyelik eşyaların satıldığı pasajları gezdi. deneyimini yaşayıp 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Prof. Dr. Demir ve beraberindekiler, Doğubayazıt Kaymakamı Nurettin Dayan tarafından Halk Eğitim Merkezi’nde onurlarına verilen yemeğe katıldı.

Yemekte, ilçeye özgü Abdigor köfte yiyen Prof. Dr. Demir, yemekle ilgili olarak bilgi aldı. Prof. Dr. Demir ve Prof. Dr. Aslan ile beraberindekiler, yemeğin ardından ilçeden ayrıldı 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:38
Güneş 06:12
Öğle 13:08
İkindi 16:53
Akşam 19:55
Yatsı 21:22
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P