Milli Eğitim Bakanı öğretmeninden özür diledi

İngiltere Eğitim Bakanı Michael Gove, kolej öğretmenine 30 yıl sonra yazdığı mektupta asi bir öğrenci olduğu için özür diledi.

GÜNCEL 24.10.2012, 11:10 24.10.2012, 11:54
Milli Eğitim Bakanı öğretmeninden özür diledi

Bir öğretmen için Eğitim Bakanı Michael Gove’dan mektup almak, ancak hayal edilebilecek bir durum. Ancak Eğitim Bakanı 30 yıl önceki kötü davranışlarından dolayı Fransızca öğretmeninden özür diledi.

Bakan Gove, eğitim gördüğü Robert Gordon Koleji’nde çalışan Daniel Montgommery adlı öğrtemene yazdığı açık mektupta, kendisinin bir zamanlar ‘kendinden çok emin, iddialı bir grup gençten biri olarak, kendilerinden yalnızca bir kaç yaş büyük (çaylak sayılabilecek) öğretmenleri ile eğlenmek için ergence hareketlerde bulunduklarını’ yazdı. Gove mektubunun devamında, ’15 yaşında sınıfın arkasında gizlendiğim zamanları hatırlayınca… ürküyorum’

Halen aynı okulda öğretmenelik görevini yürüten öğretmen ise bakanın cümlelerine cevaben yazdığı mektupta, ‘Keskin zekalı, inançlarına sıkıca bağlı, genel Betkanyon kültür sahibi ve rakiplerini alt edebilen bir münazara yeteneğine sahip bir genç’ olarak hatırladığını yazdı. Öğretmen Montgommery, meslektaşlarından birinin Bakan Gove için, ‘Bu çocuk Muhafazakar Parti’nin gelecekteki lideri’ dediğini de dile getirdi. (the independant)

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:18
Güneş 06:45
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:32
Yatsı 20:54
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P