‘Gelecek Sizin Elinizde’ ile tatile

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen öğrenci ve öğretmenler ailesi ile birlikte otellerde misafir ediliyor.

GÜNCEL 15.06.2016, 11:04 15.06.2016, 11:10
‘Gelecek Sizin Elinizde’ ile tatile

Muğla İl Milli eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Gelecek Sizin Elinizde’ projesi kapsamında il genelinde eğitimin her alanında çalışmalar yapılırken, justin tv izle, bu çalışmalarda başarılı olan ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından seçilen öğrenci ve öğretmenler ailesi ile birlikte otellerde misafir ediliyor.

Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, eğitimde başarı için her alanda çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Ekinci, “Bu proje sayesinde eğitimin her alanında desteği almak için elimizden gelen her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu faaliyetlerden birisi de başarılı öğrenci ve öğretmenlerimize sunduğumuz otellerde tatil imkânı.

Muğla genelinde otellerimiz ile irtibata geçerek projemizden bahsettik. Olumlu dönüşler almaya başladık. Bizler de yaptığı başarılı çalışmaları, davranışları ile örnek teşkil eden öğrenci ve öğretmenlerimizi işbirliği ile bu otellerde ağırlıyoruz” dedi.
Ayrıca Ekinci, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Bodrum İsis Hotel, Bodrum Zeniya Park Resort ve Bodrum Mandarin Oriental yöneticilerine teşekkür ettiklerini ve bu desteği her otelden beklediklerini söyledi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
az bulutlu
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:02
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:32
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P