Geleceğin yol haritasını beraber çiziyorlar

15. yılında 17 bin öğrenciye ulaşan Okan Üniversitesi, Türkiye’deki üniversiteler arasında bir ilke imza atarak “Uzgörü Çalıştayları”nı başlattı.

GÜNCEL 13.10.2014, 10:38 13.10.2014, 10:47
Geleceğin yol haritasını beraber çiziyorlar

15. yılında 17 bin öğrenciye ulaşan Okan Üniversitesi, eÅŸya deposu, Türkiye’deki üniversiteler arasında bir ilke imza atarak “Uzgörü Çalıştayları”nı başlattı. İlki geçtiğimiz hafta sonu Kartepe’de yapılan “Uzgörü Çalıştayı”na katılan Okan Üniversitesi yardımcı doçentleri, ortaya koydukları fikirlerle üniversitenin gelecek stratejilerine yönelik alınacak kararlara ışık tutacaklar. Cinsel içeriklerle dolu müthiş seks ve porn videoları sizlerle. Çalıştayların belirli aralıklarla tüm akademik ve idari kadroya yönelik olarak devam etmesi planlanıyor.

Kartepe Greenpark Otel’de 11-12 Ekim 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen “Uzgörü Çalıştayı”, Okan Üniversitesi’nde görev yapan yardımcı doçent unvanlı öğretim üyelerinin katılımıyla tamamlandı. Üniversitenin Kurucusu ve Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan’ın önerisi ve Rektör Prof. Dr. Şule Kut’un da desteğiyle gerçekleştirilen Uzgörü Çalıştayı’nda sunumların yanı sıra öğretim üyelerinin gruplar halinde katıldıkları yuvarlak masa toplantılarında üniversitenin gelecek stratejilerine yönelik beyin fırtınası yapıldı. 
Çalıştayın açılışında bir konuşma yapan Mütevelli Heyet Başkanı Okan, projenin Türkiye’deki üniversiteler arasında bir ilk olduğunu belirterek, “Burada takım çalışmasının en iyi örneklerinden birisini ortaya koyacağınıza eminim. Üniversitemizin geleceği açısından çok önemli bir çalışma olduğunu düşünüyorum” dedi. Rektör Prof. Dr. Şule Kut da üniversitenin tüm paydaşlarıyla geleceğe emin adımlarla yürüyeceğini ifade ederek, Uzgörü Çalıştayı’nın da bu amaca hizmet ettiğini söyledi.

Management Plus Genel Müdürü ve Kurumsal-Kişisel Gelişim Danışmanı Haldun Ersen’in moderatörlüğündeki Uzgörü Çalıştayı’nda öğretim üyeleri tarafından ortaya konulan öneriler bir rapor haline getirilerek üniversite yönetimine sunulacak. Yardımcı doçentlerle ilki gerçekleştirilen çalıştayın, araştırma görevlilerinden profesörlere kadar akademik ve idari çalışanların katılımlarıyla devam etmesi hedefleniyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 06:00
Öğle 13:07
İkindi 16:56
Akşam 20:03
Yatsı 21:34
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P