Erzincan üniversite vakfı yeni yönetimini seçti

Erzincan Üniversitesi Vakfı yeni Yönetiminin ilk Yönetim Kurulu Toplantısı, rektörlük binasında yapıldı. Vakfın yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Adem Başıbüyük seçildi.

GÜNCEL 26.02.2013, 13:45 26.02.2013, 16:51
Erzincan üniversite vakfı yeni yönetimini seçti

Erzincan Üniversitesi Vakfı yeni Yönetiminin ilk Yönetim Kurulu Toplantısı,Erzincan Üniversitesi Rektörlüğünde yapıldı.

Rektörlük makamında gerçekleşen toplantıya, Erzincan Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu ile Vakfın yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Doç. Dr. Şafak Narbay, Doç. Dr. Abdülkadir Çoban, Aşkın Coşkun, Orhan Bulut ve Süleyman Gürgan katıldı.

Toplantıda Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yeni görev dağılımı yapıldı ve Vakfın yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Adem Başıbüyük seçildi. 6 gündem maddesi ile toplanan Vakıf Yönetimi, toplantıda ayrıca Vakfın diğer hizmet kalemleri ve fiziki mekan durumunu görüştü.

Toplantının ardından Vakıf yeni yönetimi ve önceki yönetim onuruna düzenlenen teşekkür yemeğine geçildi. Rektörümüz Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. N. Fahri Taş, Prof. Dr. Adnan Özel’in de katıldığı yemekli toplantıda, Rektör Prof. Dr. Çapoğlu, Vakfın önceki Yönetim Kurulu Üyelerine, bugüne kadar verdikleri hizmet ve çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Görevlerin bayrak yarışı olduğunu kaydeden Prof. Dr. Çapoğlu, önceki yönetimin başarıyla taşıdığı görev bayrağını, yeni yönetimin de başarıyla daha ileriye ve yükseğe taşıyacağına inancının tam olduğunu belirterek, görevlerinde başarılar diledi.

Vakfın yeni Başkanı Prof. Dr. Adem Başıbüyük de, önceki yönetime hizmetlerinden dolayı teşekkür etti ve onlardan devraldıkları görevi, daha ileriye taşıyabilmek için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından Vakfın önceki Başkanı Aydın Kökhan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Aslan Aksoy, Tuncer Kırtıloğlu, Çağdaş Baydaş, Erhayat Fırattekin, Metin Demirel, Özkan Karakelle, Bircan Ekinci ve Bünyamin Sonat’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:28
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P