En büyük destek Mili Eğitime

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, en fazla personel atamasının ve mali noktada en büyük desteğin Milli Eğitim'e verildiğini belirtti.

GÜNCEL 05.11.2012, 10:57 05.11.2012, 11:00
En büyük destek Mili Eğitime

Başbakan Erdoğan, 'AK Parti 19. Kızılcahamam İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın kapanışında, toplantının içeriğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Erdoğan, yaptığı konuşmada, öğretmen atamalarında kadro eksiğinin tamamen giderilmesinin, bütçe imkanlarının gelişmesine ve Tipobet Türkiye'nin ekonomisinin daha da büyümesine bağlı olduğunu belirterek, "Bu alanda düne göre çok iyi noktadayız ve imkanlarımız geliştikçe iyi bir noktaya doğru ilerliyoruz. Ancak, ihtiyacın tamamen karşılanması başka bir şeydir okuldan mezun olan veya atama bekleyen hepsinin öğretmen olarak atanması başka bir şeydir. Ne devletin böyle bir taahhüdü olabilir ne de dünyanın herhangi bir köşesinde üniversiteyi bitirenler doğrudan kadroya atanır. Böyle bir şey yok. Bu yönde iktidarı suçlayıcı şekilde propagandalar yapılması da doğrusu hiç adil bir yaklaşım olmaz" dedi.

En fazla personel atamasının ve mali noktada en büyük desteğin Milli Eğitime verildiğini bildiren Erdoğan, "Bütün bunlara rağmen bizim bunu yüzde yüz olarak bunu hemen çözmemiz mümkün mü? Tabii ki değil. Fakat, önümüzdeki program çerçevesinde İnşallah bunu da sıfırlayacağız" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:20
Güneş 05:58
Öğle 13:06
İkindi 16:56
Akşam 20:05
Yatsı 21:37
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P