Eğitimde 2. yarıyıl daha yoğun geçecek

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Kaya, ikinci dönemin zorlu bir süreç olduğunu ve öğrencilerin bu dönemde yoğun çalışmalarda bulunacakları açıkladı.

GÜNCEL 10.02.2013, 12:50 10.02.2013, 15:00
Eğitimde 2. yarıyıl daha yoğun geçecek

Aktif Eğitimciler Sendikası Kayseri Şubesi Başkanı Ayhan Kaya, eğitimde ikinci yarıyıl için öğretmenlere ve öğrencilere başarılar diledi.

Şube Başkanı Ayhan Kaya, ikinci dönemin zorlu bir süreç olduğunu ve öğrencilerin bu dönemde yoğun çalışmalarda bulunacakları açıkladı.

Eğitimde ikinci dönemin başlıyor olması sebebiyle açıklama yapan Ayhan Kaya, bu dönemde öğrencilerin, hayatlarını belirleyecek sınavlara gireceğini ifade etti.

Kaya, mesajında şunları kaydetti; "Yarıyıl dinlenme tatilinin ardından 2012 - 2013 eğitim - öğretim yılı 2. kanaat dönemine heyecanla ve umutla başlıyoruz. Bu dönemde öğrencilerimiz iyi bir zaman yönetimiyle derslerine, projelerine en iyi bir şekilde hazırlanacak; eğitim ve öğrenme paydaşları olan öğretmenlerimiz ve sahabet velilerimizin desteği ile birlikte aydınlık ve mutlu yarınlara doğru sağlam adımlar atacaklardır."

Ayhan Kaya, bilgi, beceri, değer edinmiş, çalışkan, üretken ve ahlaklı nesiller yetiştirmenin çağdaş eğitim anlayışımızın bir gereği olduğunu vurguladı.

Kaya, şu bilgileri aktardı: "Bu süreçte öğrencilerimizin zihinsel, sosyal ve duygusal yönden öğrenim hayatını hazırlamak ve sürdürmek değerli öğretmenlerimizin ve velilerimizin sorumluluğundadır.

Yurdumuzun her köşesinde fedakarca çalışmalar yapan şerefli Türk öğretmenine bizim güvenimiz ve inancımız tam, desteğimiz ise sonsuzdur.

Her zaman olduğu gibi öğretmen - veli - yönetici işbirliği ile bu eğitim - öğretim yılında da önemli başarılara hep birlikte imza atacağımıza eminim."
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:02
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:32
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P