Dersane çözümünde kmse mağdur olmayacak

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer: Dersane Çözümünde Kimse Mağdur Olmayacak

GÜNCEL 03.11.2012, 13:44 03.11.2012, 13:48
Dersane çözümünde kmse mağdur olmayacak

Türkiye'deki özel dershaneleri temsil eden üç dernek ÖZ-DE-BİR, GÜVENDER, TÖDER yöneticilerinden oluşan heyet, Milli Eğitim Bakanı Prof Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, dersaneler konusunda bulunacak çözümün sektör Bets10 ve kamuoyuyla paylaşılacağını belirterek, "Kurum ve çalışanları mağdur edecek bir yol izlenmeyecek ve herkes için yararlı olacak bir çalışma yapılacak" dedi. 

Türkiye'deki özel dershaneleri temsil eden üç dernek ÖZ-DE-BİR, GÜVENDER, TÖDER yöneticilerinden oluşan heyet, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer'i ziyaret ederek son zamanlarda dershanelerle ilgili tartışmalara ilişkin bir görüşme gerçekleştirdi. 

Dernek temsilcileri bu görüşmede Türkiye'deki dershane gerçeğini, özel dershanelere duyulan ihtiyacı, dershanelerin eğitim sistemimize katkılarını dile getirdi. Dershanelerin yokluğunda karşı karşıya kılınabilecek olumsuzlukları vurgulayan dernek temsilcileri bu durumda yaşanabileceklerden duyulan kaygılara dikkat çektiler. Görüşmede Bakan Dinçer'e dershanelerden gelecekte daha etkili nasıl yararlanılabileceğine ilişkin önerilerin de yer aldığı kısa bir rapor sunuldu. 

Bakan Dinçer ise dernek temsilcilerine, dile getirilen endişeleri anladığını, iletilen dilek ve önerileri değerlendireceğini, zaten konuyla ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü ancak henüz somutlaşmış bir durum olmadığını, çalışmalar olgunlaştığında sektörle paylaşılacağını, kurum ve çalışanları mağdur edecek bir yol izlenmeyeceğini ve herkes için yararlı olacak bir çalışma yapacaklarını belirtti.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
açık
Namaz Vakti 27 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:02
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:32
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P