Academix yurtdışı eğitim açıldı

Türkiye'nin en prestijli ve güçlü yurtdışı eğitim firmaları arasında yer alan Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Adana’da hizmete açıldı.

GÜNCEL 05.11.2012, 10:48 05.11.2012, 10:49
Academix yurtdışı eğitim açıldı

Türkiye'nin en prestijli ve güçlü yurtdışı eğitim firmaları arasında yer alan Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Adana’da hizmete açıldı.

Ziyapaşa Bulvarı, Akbank karşısındaki Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Adana Şubesinin açılışını Türkiye’de ‘’İnnovasyon Yaratan 40 Patron’’dan biri seçilen ve hayat hikayesi TRT tarafından belgesel olarak yayınlanan Dünyanın en seçkin ve önde gelen girişimcilerinden Baybars Altuntaş tarafından yapıldı.

Melek Yatırımcılar Derneği Başkanı ve Avrupa Melek Yatırımcılar Komisyon İcra Kurulu üyesi Altuntaş, törendeki konuşmasında, ‘’Mutlaka hepimizin içinde girişimciler var birde girişimci olacak ya da girişimciliğe adım atacak olanlar var. Girişkenlikten girişimciliğe geçişin en önemli noktası, aklımızda dolaşan iş fikirlerini pratiğe dökmektir’’ dedi.

Girişimciliğin ilk evresinde, kişinin her anlamda desteğe ihtiyacının olduğunun altını çizen Altuntaş, ‘’Bu çok zor evrede girişimcilerin psikolojik, sosyolojik ve medya olarak çok büyük desteğe ihtiyaçları olacak. İşte bu güzel anı açıkçası benimle paylaşan Gürol’a ben çok teşekkür ediyorum. Bu açılışı yapmak benim için onurdur’’ dedi.

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Genel Müdürü Sedat Eren ise, ‘’Adana’da yurtdışı eğitim konusunda büyük bir potansiyel var. Aileler çocuklarının eğitimine çok önem veriyor ve bu konuda para harcamayı göze alıyorlar. Bu anlamda da doğru tercihleri yapmaları, doğru adresler gönderilmeleri çok önemli. Biz Academix olarak bu alt yapıyı sağlayacağımıza inanıyorum’’ dedi.

Adana Şube Müdürü Gürol Karataş ise Adana’ya güzel bir hizmet kazandırdıkları için mutlu olduğunu kaydetti.

Şubenin açılışına öncülük eden İstanbul’dan reklamcı Kaan Uskanlı da, ‘’Ben de Birol kardeşimizin azmini heyecanını, eğitime olan duyarlılığını görünce nasıl bir katkı verebiliriz diye düşündüm ve değerli bir şirketle kendisini tanıştırdım. Ve bu günlere geldik. Adana’ya büyük katkılar vereceğini düşünüyorum’’ dedi.

Başkent Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Mehmet Karataş’ın oğlu Gürol Karataş’ın Adana’ya kazandırdığı hizmetin açılış törenine, seçkin bir davetli grubu katıldı.

Halen İstanbul merkez olmak üzere California, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Gaziantep illerinde hizmet veren Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık, 1996 yılından beri yurtdışında dil eğitimi, üniversite, yüksek lisans, özel sertifika programları, work and travel, Amerika’da staj, lise değişim ve yaz okulları alanında hizmet veriyor.

Academix, yurtdışı eğitimin Türkiye’deki temel dinamiklerinden olan Akare Yurtdışı Eğitim Fuarcılığın da kurucu ortakları arasında bulunuyor.

Academix Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Şirketi Adana Şubesi M. Gürol Karataş yönetiminde, sadece Adana’ya değil, tüm çevre il ve ilçelere de saygın, güçlü ve Sekabet güvenilir yurtdışı eğitim danışmanlık hizmeti vermeyi hedefliyor.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 03 Mayıs 2024
İmsak 04:14
Güneş 05:54
Öğle 13:06
İkindi 16:57
Akşam 20:09
Yatsı 21:41
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P