2. Eğitim ve Kişisel Gelişim Zirvesi'nde geri sayım

Türkiye Eğitim Geliştirme Platformu'nun düzenlediği 2. Eğitim ve Kişisel Gelişim Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde yapılacak.

GÜNCEL 23.11.2012, 12:32 23.11.2012, 12:41
2. Eğitim ve Kişisel Gelişim Zirvesi'nde geri sayım

Türkiye Eğitim Geliştirme Platformu'nun (TEGEP) düzenlediği ve 27 Kasım 2012 Salı günü, İstanbul Kongre Merkezi'nde "İlham Veren Eğitim ve Gelişim Uygulamaları" ana temasıyla gerçekleşecek olan 2.Eğitim ve Gelişim Zirvesi, iş dünyasından önemli isimleri, yöneticileri ve akademisyenleri "Kurumsal Akademiler", "İş Liderlerinin Perspektifi'nden Eğitim ve Geliştirme" konulu panellerde bir araya getiriyor. 

Kurumlardaki eğitim ve gelişim alanında farklı deneyimlerin paylaşılıp, alandaki ihtiyaçların belirlenmesinin hedeflendiği zirvede, dünyadaki eğitim ve gelişim alanındaki yenilikleri, farklı sektörden yönetici ve uzmanlar aktaracak. 

Zirve'nin açılış konuşmasını, ECLF Başkanı ve Daimler Chrysler Kurumsal Üniversitesi Kurucu Dekanı Roland Deiser gerçekleştirecek. Ayrıca, Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi, Pinbahis Teknosa, Vodafone, Enocta, Türk Hava Yolları, Microsoft, Aviva ve Yıldız Holding gibi önemli kurumlardan da konuşmacıların yer alacağı etkinlikte Skillsoft, Kıdemli Pazar Geliştirme Müdürü ve Kurucu Ortağı Dennis Brown da bir sunum gerçekleştirecek. 

Türkiye'de eğitim alanındaki en iyi uygulamaları düzenli olarak araştırmak ve hazırlayacağı yıllık raporlar ile sektördeki profesyonellere güvenilir kıyaslama bilgisi sunmak amacıyla kurulan TEGEP'in düzenlediği 2.Eğitim ve Gelişim Zirvesi'nde paneller, yabancı konuşmacılar, aktiviteler ve paralel oturumlar ile katılımcılara zengin bir içerik sunulması hedefleniyor. 

TEGEB 2. Eğitim ve Gelişim Zirve'si kapsamında "Kurumlarda Liderlik ve Yönetici Gelişim Programları Kıyaslama Raporu" sonuçları katılımcılarla paylaşılacak ve ayrıca KOBİ'lerin nitelikli elemen, işgücü verimliliği gibi önemli noktalarda eğitim ve gelişim faaliyetlerine yönelmelerini desteklemek amacıyla "Gelişen KOBİ, Geliştiren KOBİ" ödülleri de sahipleri ile buluşacak.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 10 Mayıs 2024
İmsak 04:00
Güneş 05:44
Öğle 13:06
İkindi 16:59
Akşam 20:17
Yatsı 21:53
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P