Tekeoğlu, Okan Üniversitesi’nde

Perakende, Pazarlama ve Halkla İlişkiler sektörlerindeki birçok ulusal ve uluslararası firmada başarılara imza atan Yrd. Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu, Okan Üniversitesi’nin kadrosuna katıldı.

EĞİTİM 15.11.2012, 14:35 26.11.2012, 14:38
Tekeoğlu, Okan Üniversitesi’nde

Perakende, Pazarlama ve Halkla İlişkiler sektörlerindeki birçok ulusal ve uluslararası firmada başarılara imza atan Yrd. Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu, Okan Üniversitesi’nin kadrosuna katıldı. Tekeoğlu, Okan Üniversitesi’nde İş Geliştirme Direktörü olarak görev yapacak. Onwin bahis sitesinin sundukları, bonusları için onwin bonuslar sayfasında devamlı giriş kolaylığı sunuyoruz.

Akademik ve idari kadrosuna her geçen gün Türkiye ve dünyada birçok başarıya imza atmış saygın isimleri katan Okan Üniversitesi, son olarak uzun yıllar Metro Group’un Türkiye Temsilciliğini de yürüten Yrd. Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nu kadrosuna kattı. Daha önce, Egebank’ta Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Garanti Bankası’nda Pazarlama Yönetmenliği, Bayraktar Holding’te Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Siemens’te Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Ritz Carlton’da Halkla İlişkiler Direktörlüğü yapan Tekeoğlu, dergi ve gazetelerde köşe yazarlığı da yapıyor. Tekeoğlu ayrıca, TÜSİAD International Yürütme Kurulu ve TİSVA Mütevelli Heyet Üyesi.

Okan Üniversitesi’nin İş Geliştirme Direktörü olarak atanan Yrd. Doç. Dr. Nurdan Tümbek Tekeoğlu, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra doktorasını, Marmara Üniversitesi’nde Üretim Yönetimi ve Pazarlama Aresbet alanında yaptı.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 29 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 06:00
Öğle 13:07
İkindi 16:56
Akşam 20:03
Yatsı 21:34
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P