Pearson, Okan Koleji'nde

Pearson işbirliğiyle hazırladığı 'School of Excellence' Programı ile öğrencilerine, şimdiye kadar verilmiş en etkin, yenilikçi ve güvenilir dil eğitimini sunuyor.

EĞİTİM 28.10.2012, 13:35 30.10.2012, 14:12
Pearson, Okan Koleji'nde
Okan Koleji, her geçen gün öğrencilerinin 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarına yönelik sürdürdüğü öğrenme metotlarına bir yenisini daha ekliyor. Okan Koleji son olarak, dünyanın en büyük eğitim firması Pearson ile yaptığı işbirliğiyle hazırladığı kapsamlı ve etkili dil eğitimine yönelik 'School of Excellence' ile öğrencilerini geleceğe hazırlıyor. School of Excellence'da tüm Okan Koleji Mariobet öğrencileri, anaokulundan üniversiteye kadar İngilizceyi yaşayarak ve konuşarak öğrenirken bir yandan da yabancı dillerini uluslararası dil ölçütlerinde bir diploma ile tescil ettirebiliyorlar.

School of Excellence kapsamında, öğrencilerin İngilizce ile olan etkileşiminin maksimum düzeyde tutulması için velilere yönelik 'farkındalık geliştirme' ve 'yetenek temelli eğitimin önemi', 'yabancı dilde farklı yaş gruplarında verimli ders çalışma teknikleri' gibi konularda da eğitim ve seminerler düzenlenecek.

Türkiye'de ilk ve tek butik İngilizce eğitim program

"Kişiye özel" eğitim modeli ile iddialı olan Okan Koleji, Türkiye'nin okul öncesi eğitimden başlayarak üniversiteye uzanan ilk ve tek butik İngilizce eğitim programını uygulamayı amaçlıyor. Klasik eğitim metotlarının öğrencinin konuşma ve iletişim kurma düzeyini istenilen seviyelere getirememesinden yola çıkan Okan Koleji, İngilizce'nin yanında anaokulundan başlayarak Çince, Rusça, İspanyolca ve Fransızca dil eğitimini de iddialı eğitim metotlarıyla veriyor.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:01
Yatsı 21:31
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P