Öğretmen Lisesinde eğitim koçluğu uygulaması

Şehit İbrahim Armut Anadolu Öğretmen Lisesi Anamur da bir ilke imza atarak Eğitim Koçluğu sistemini uygulamaya başladı.

EĞİTİM 22.10.2012, 12:41 23.10.2012, 12:16
Öğretmen Lisesinde eğitim koçluğu uygulaması

Şehit İbrahim Armut Anadolu Öğretmen Lisesi Anamur da bir ilke imza atarak 2012-2013 Eğitim öğretim yılından itibaren 12.sınıf öğrencilerine yönelik daha verimli bir çalışma ortamı sağlamak, öğrencilerle bire bir ilgilenmek, daha iyi tanımak, performanslarını kontrol etmek,sorunlarına çözüm alternatifleri üretmek amacıyla Eğitim Koçluğu sistemini uygulamaya başladı. Türkiye pazarında 1xbet türkiye hizmeti vermeye yıllardır devam etmekte.

Rehberlik Servisimizce planlaması yapılan, öğretmenlerimizin gönüllü bir şekilde destek oldukları uygulama ile bu yıl öğrencilerimizin sınav maratonu süresince daha sağlıklı ve başarılı çalışmalar yürütmeleri hedeflenmektedir. Bu amaçla 12.sınıf velilerimizi de sistem hakkında bilgilendirmek amacıyla veli toplantısı yapıldı. Toplantıda Rehber Öğretmenimiz Kenan TEL tarafından Koçluk sistemi ile ilgili sunum gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Hacı Yakup Arslan sistemle çok daha verimli bir çalışma ortamı oluşturmak, öğretmen ve öğrenciler arasındaki işbirliğini en üst düzeye çıkarmak, çocuklarımıza profesyonel destek sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Bu çalışmayla çocuklarımızın ulaşabilecekleri en iyi kariyere sahip olmalarını hedeflediklerini söyledi.

Ayrıca etkili bir koçluk uygulayabilmek amacıyla Eğitim Koçlarının, yani öğretmenlerimizin bu alanda kendi imkanları ile uzman bir kişiden, hizmetiçi eğitim alacaklarını ve kendilerini daha da geliştireceklerini söyledi. Toplantıya katılan veliler; Öğretmenlerimizin zor bir görev üstlendiklerini fakat bu yolda kendilerinin de her türlü desteği sağlamaya hazır olduklarını söylediler. Onwin

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 06:00
Öğle 13:07
İkindi 16:56
Akşam 20:03
Yatsı 21:34
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P