Melek İpek'ten eli öpülesi bağış

Arınç, eğitime 1 milyon lira bağışlayan Melek İpek’in elini öperek tebrik etti.

EĞİTİM 21.03.2013, 14:21 21.03.2013, 16:35
Melek İpek'ten eli öpülesi bağış

Ankara Gönüllüler Eğitim Derneği, "Kilometrelerce Uzakta Olsalar da Aynı Gökyüzünü Paylaştığımız Sürece Kardeşiz" başlıklı yardım gecesi düzenledi. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, derneğe 1 milyon lira bağışlayan Melek İpek’in elini öperek tebrik etti.

Ankara Gönüllüler Eğitim Derneği'nin "Kardeşlik Gecesi"ne çok sayıda bakan ve milletvekili de katıldı.

Gecede, Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde devam eden eğitim kompleksinin tamamlanması için bağış toplandı.turkuaz korsan taksi

Etkinlikte konuşan Arınç, "Kötülüklerin yoksullukların başında cehalet geliyor. İkincisi yoksulluktur. Üçüncüsü çatışmadır. Bunları yok etmenin yolu bilimdir, sanatla mümkün olabilir" dedi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de konuşmasında, "Sağlıklı bir ortamda eğitim hizmeti alamayan çocukların bulunduğu bir yerde hizmete adamış kendini vefakar cefakar insanların hayırlı bir hizmeti var" diye konuştu.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bu ülkenin çocuklarına ve gençlerine verilen her kuruş ve manevi olarak zaman kesinlikle karşılığını misliyle birlikte iade edecek" derken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ise "Veren el alan elden üstündür. 'Komşusu aç iken tok yatmayız'  bir anlayıştan geliyoruz" şeklinde konuştu.

Bakanların yapmış olduğu bağış çağrıları karşılığını buldu. Hayırsever Melek İpek derneğe 1 milyon lira bağışladı.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İpek'i elinden öperek tebrik etti.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
hafif yağmur
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:31
Güneş 06:06
Öğle 13:07
İkindi 16:54
Akşam 19:59
Yatsı 21:28
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P