İlköğretim öğrencilerine kültür hizmeti

Aksaray Belediyesi'nin ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik eğitim ve kültür hizmeti devam ediyor.

EĞİTİM 22.01.2013, 17:27 22.01.2013, 17:31
İlköğretim öğrencilerine kültür hizmeti

Aksaray Belediyesi'nin ilköğretim çağındaki çocuklara yönelik eğitim ve kültür hizmeti devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, ilköğretim okullarındaki çocukların yaşadıkları şehirdeki manevi değerlerini daha iyi tanımaları için Aksaray ile Yunus Emre ve Somuncu Baba'yı çizgi ve fotoğraflarla anlatan kitapçıklar bastırarak öğrencilere dağıtıyor. Türkiye pazarında var olan Canlı Kaçak casino Siteleri sitelerini sunuyoruz.

Aksaray Belediyesi tarafından ünlü Karikatürist Bahattin Atak'a hazırlatılan 'Somuncu Baba ve Gönüller Sultanı Yunus Emre' adlı eserler öğrenciler kadar büyüklerinde ilgisini çekiyor.

Okul ziyaretlerinde ve gittiği her yerde çocuklara 'Somuncu Baba ve Gönüller Sultanı Yunus Emre' adlı kitapçığını dağıtan Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bizler dünyanın en güzel ülkesinde ve bu ülkenin en güzel coğrafyasında yaşıyoruz. Aksarayımız dört mevsimin dolu dolu yaşandığı, yeşil ve mavinin buluştuğu muhteşem bir şehir. Ayrıca binlerce yıllık tarihiyle de çok sayıda esere ev sahipliği yapan bir turizm cenneti. İnsanların doya doya yaşamsı gereken bir kenttir. Kıymetli sanatçı Bahattin Atak'ın çizgileri ve şehrimizin fotoğraflarıyla desteklenmiş 1xbet bu güzel eserler ile sizlere Aksaray'ı ve sahip olduğu değerleri daha yakından tanıma fırsatı sunmuş oluyoruz. İstiyorum ki; Şehrimizi ve manevi değerlerimizi tanıyalım ve onların kıymetini bilelim."
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 06:03
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:01
Yatsı 21:31
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P