Güç ve kaynaklar okul öncesi eğitim için birleşti

Muğla’nın Bodrum ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile Bodrum Belediyesi arasında okul öncesi eğitim projesi kapsamında 24 derslikli okul yapılması amacıyla protokol imzalandı.

EĞİTİM 04.05.2013, 15:55 04.05.2013, 16:05
Güç ve kaynaklar okul öncesi eğitim için birleşti

Muğla'nın Bodrum ilçe Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı ile Bodrum Belediyesi arasında okul öncesi eğitim projesi kapsamında 24 derslikli okul yapılması amacıyla protokol imzalandı.


Bodrum Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen imza törenine Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Bodrum Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bayram Aydeniz ve Bodrum Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı mütevelli heyeti üyelerinin tamamı katıldılar.

2593 m2 si Bodrum Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, 4700 m2 si Bodrum Belediyesine ait toplam 7293 m2 arsanın birleştirilerek ifrazı yapılmış okul öncesi eğitim projesi kapsamında 24 derslikli okul yapılması amacıyla milli eğitim bakanlığına tahsis edilmiştir. Projesi hali hazırda mevcut olan inşaatın bir yıl içinde tamamlanarak eğitime açılması planlanmaktadır. Projesi hazırlanan anaokulu yatırım programına alınarak İl Özel İdaresi tarafından ihaleye çıkarılacak.

Anaokulu hakkında bilgiler veren Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, şunları söyledi:

"Bodrum Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfımızın mevcut arsası vardı. Ayrıca Bodrum Belediyesi'nin de kendi arsası vardı. İki arsayı birleştirerek Bodrum'a yakışan müstakil bir anaokulu yapacağız. Arsayı birleştirerek Milli Eğitim Bakanlığı'na tahsis ettik. İl Özel İdaresi tarafından ihaleye çıkarılacak. Bodrum'un bu anaokuluna çok ihtiyacı var. Bodrum'a hayırlı olmasını diliyorum" dedi

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:02
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:32
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P