Evde eğitimle hayata sımsıkı tutunuyorlar

Sakarya'da sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen öğrenciler “Evde Eğitim” uygulamasıyla hayata sımsıkı tutunuyor.

EĞİTİM 10.12.2012, 11:08 10.12.2012, 11:11
Evde eğitimle hayata sımsıkı tutunuyorlar

Sakarya'da sağlık sorunları nedeniyle okula gidemeyen öğrenciler “Evde Eğitim” uygulamasıyla hayata sımsıkı tutunuyor. “Evde Eğitim” uygulamasında, okula gidemeyen öğrencilerin derslerinden geri kalmaması için öğretmenler evlere giderek eğitim veriyor.

Sakarya'nın Erenler İlçesi Alancuma İlkokulu'nda Bağışıklık Sistemi ve Bedensel Yetersizliği nedeniyle yaşıtlarıyla birlikte okula gidemeyen 1.sınıf öğrencisi Muhammed Sait Kotan, ilçe milli eğitim müdürlüğünün “Evde Eğitim Uygulaması” ile derslerinden ve eğitiminden geri kalmayarak başarılı bir öğrenci olma yolunda ilerliyor. Sıra dışı kazançlı çıkaracak pek çok bahis sitesine doğrudan erişin.

Erenler Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, Şube Fenomenbet Müdürü Ramazan Bayraktar, Alancuma İlkokulu Müdürü Nergis Yücekaya ve Ar-Ge görevlisi Gülçin Yıldırım, Bağışıklık sisteminin ve Bedensel yetersizliğinin bulunması nedeniyle okula gidemeyen, ancak evde eğitim uygulamasından faydalanan Muhammed Sait Kotan'ı ziyaret ettiler. Ziyarette küçük öğrencinin babası; “Muhammed Sait okula yaşıtları ile gidemediği için çok üzülüyordu. Evde Eğitim sayesinde bu imkânı bulduk, şimdi oğlumda bizde çok mutluyuz. Öğretmenimizden de uygulamadan da çok memnunuz, bizlere sahip çıkan, destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Erenler Milli Eğitim Müdürü Koray Oktay Özten, ilçelerindeki öğrencilerin her şartta iyi bir eğitim alabilmesi için ellerinden gelen desteği vermeye çalıştıklarını belirterek; “Bize müracaat eden velilerimizin sağlık raporu getirmeleri halinde okula gidemeyecek durumdaki öğrencilerimize bu hizmeti veriyoruz” dedi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
20°
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:20
Güneş 06:47
Öğle 13:14
İkindi 16:45
Akşam 19:31
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P