En eğitimli şef ve ustalar Panayır’da

Panayır’ın eğitim desteği ile dünyaca ünlü Fransız Aşçılık Okulu Cordon Bleu ve Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitimlere katılan Panayır’ın pasta ustası Mehmet Koç, gastronomi gibi zor bir alanda 100 üzerinden 91 alarak eğitimi birincilikle tamamladı.

EĞİTİM 22.10.2014, 09:38 23.10.2014, 12:12
En eğitimli şef ve ustalar Panayır’da

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği gastronomi alanındaki konsept araştırmaları sayesinde birçok yeniliği misafirleriyle buluşturan Panayır, taraftariu m24, çalışanlarının kendilerini geliştirmeleri ve bu sayede müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmeleri için uluslararası düzeyde eğitim projeleri gerçekleştiriyor.

Bünyesindeki şef ve ustalarını dünyaca ünlü Fransız Aşçılık Okulu Cordon Bleu ve Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitime gönderen Panayır, bu eğitimlerin meyvesini almaya başladı. Panayır’ın pasta ustası Mehmet Koç, birçok ünlü aşçıyı geride bırakarak 

sertifika programını birincilikle tamamlandı.

Her geçen gün kalitesini dünya standartlarına taşıyan ve bu doğrultuda çalışmalar gerçekleştiren Panayır, sadece ürettiği ürünlerin kalitesini arttırmakla kalmayıp çalışanlarının kişisel gelişimlerine de destek oluyor. Birçok işletmeye örnek olacak eğitim projesini hayata geçiren Panayır, çalışanlarını ulusal ve uluslararası eğitim ve sertifika programlarına katılmalarını sağlayarak Türkiye’nin dünya ile yarışabilen şeflerini ortaya çıkarıyor. Mehmet Koç bu isimlerden sadece biri.

Panayır’ın eğitim desteği ile dünyaca ünlü Fransız Aşçılık Okulu Cordon Bleu ve Özyeğin Üniversitesi işbirliğiyle gerçekleştirilen eğitimlere katılan Panayır’ın pasta ustası Mehmet Koç, gastronomi gibi zor bir alanda 100 üzerinden 91 alarak eğitimi birincilikle tamamladı.

Mehmet Koç, başarısının ardından Fransa Büyükelçiliği’nin davetiyle Fransız Sarayı’nda gerçekleştirilen Fransız Ulusal Bayramı’nda misafirlere birbirinden güzel pasta ve tatlılarını sunmasının ardından Fransız diplomatlar tarafından tebrik edildi. 

Panayır ailesi
Başarısını mensubu olduğu Panayır ailesine borçlu olduğunu belirten Koç, “Biz bir aile gibiyiz. Sadece yöneticilerimiz ve çalışanlarımızla değil misafirlerimizle de aileyiz. Panayır’a gelen herkesi misafirimiz olarak görüyoruz. Bu aile sıcaklığını kendimizi geliştirmemize imkan vererek bize yaşatan Panayır’a çok teşekkür ediyorum ve bu ailenin mensubu olduğum için gurur duyuyorum” dedi. 

“Dünyadaki trendleri yakından takip ediyoruz”
Panayır Üretim ve Kalite Müdürü Dilek Özden Yıldız ise şunları söyledi: “Dünya standartlarında bir telegra.ph marka olmak çok kolay değil. Ama biz ne yapmamız gerektiğini bilen ve bu yönde çalışmalar gerçekleştiren bir markayız. Panayır’ı Panayır yapan en önemli unsur çalışanlarımızdır. Bu nedenle onların kendilerini geliştirmelerine destek olarak community.windy.com kalitemizi sürekli arttırıyor ve dünyadaki yeni trendleri yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki günlerde Mehmet Koç gibi birçok çalışanımızın Panayır ailesini gururlandıracağına inanıyorum.”

Panayır Hakkında
Sımsıcak bir mekan, samimi sohbetler, lezzetli seçenekler, organik ürünler, yöresine has yiyecekler, sağlık ve lezzet Panayır Gurme’de soundcloud.com buluşuyor. Aradığı her şeyi tek bir çatı altında bulmak isteyenlerin adresi Panayır, 2003 yılından bu yana gurme market olarak hizmet veren ve açılan yeni şubeleriyle, gün geçtikçe daha fazla kişiye ulaşan bir lezzet merkezi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
açık
Namaz Vakti 28 Nisan 2024
İmsak 04:23
Güneş 06:00
Öğle 13:07
İkindi 16:56
Akşam 20:03
Yatsı 21:34
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P