Eğitim her şeyden önce gelir

Başkan Toçoğlu, 'Boşa harcayacak vakit yok. Eğitim her şeyden önce gelir' dedi.

EĞİTİM 15.03.2013, 10:31 15.03.2013, 13:38
Eğitim her şeyden önce gelir
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (SİMDER) temsilcileri ile buluştu. Başkan Toçoğlu, “İmam Hatip okulları kurulduğu günden bugüne memleketimize başarılı gençler kazandırmıştır.

Gençlerimize kalite ve nitelik kazandıran okulların başarısının artacağına inanıyorum. Boşa harcayacak vakit yok. Eğitim her şeyden önce gelir” dedi.

Elektronik Haber Ajansı (e-ha) muhabirinin edindiği bilgiye göre, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Sakarya İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (SİMDER) temsilcileri ile bir araya geldi. Geceye Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi yöneticileri, okul müdürleri ve dernek yöneticileri katıldı.poker bahis siteleri

Gecede ilk olarak konuşan SİMDER Başkanı Nafi Özdin, Başkan Zeki Toçoğlu ile birlikte gerçekleşen toplantıdan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İmam Hatip mensupları olarak her zaman sorumluluklarımızın bilincinde olduk ve çalışmalarımızı yüksek tempo ile sürdürdük. Üstün çaba gösteren gençlere sahibiz. Çalışmalarımızı aksatmadan sürdürecek şehrimize ve ülkemize başarılı gençler kazandıracağız” diye konuştu.

Zinde ve başarılı zihinler
Adapazarı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Kadir Gezer, İmam Hatip Okullarının çok başarılı bürokratlar yetiştirdiğini dile getirerek, “Her okulumuz birer baba ocağıdır. Zinde ve başarılı zihinler okullarımızda kaliteli eğitim alıyorlar. Okullarımızın önünde yeni ufuklar var. Bizler de sorumluluğumuzun bilincinde olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Başarı artacak
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İmam Hatip Okullarının başarısının kimse tarafından reddedilemez olduğunu belirterek, “İmam Hatip okulları kurulduğu günden bugüne memleketimize her zaman başarılı gençler kazandırmıştır. Buna kimsenin itirazı olamaz. Ancak rehavete kapılmadan ülkemizin geleceği olan gençlerimizin kaliteli eğitim almaları için gayret göstermeliyiz.

Gençlerimize kalite ve nitelik kazandıran okulların başarısının artacağına inanıyorum. Boşa harcayacak vakit yok. Eğitim her şeyden önce gelir” dedi.

İmam Hatip Okulu İhalesi 20 Mart’ta
Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin inşa edeceği İmam Hatip Okulu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime her zaman tam destek verdik. Şehir merkezinde bulunan ve eğitim alanına dönüşen 15 bin metrekarelik alanda özgün mimarisiyle dikkat çekecek bir İmam Hatip Okulu inşa ediyoruz. Şehrimiz için sembol binalardan biri olacak.

İhalemizi 20 Mart Çarşamba günü gerçekleştirecek yaklaşık 1 yılda tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların sonunda SİMDER Başkanı Nafi Özdin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek kendisine hediye takdim etti.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:02
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:32
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P