Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları başlıyor

Yurtdışında eğitim almak isteyen binlerce öğrencinin merakla beklediği Yurtdışı Eğitim Fuarları 4 – 11 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

EĞİTİM 01.11.2012, 08:21 01.11.2012, 08:34
Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları başlıyor

Üniversite ve Lise öğrencilerinin hayallerinin süsleyen yurtdışı eğitimine ilgi her geçen yıl biraz daha artıyor. Türk öğrencilerin iyi ve uygun bir eğitim almak amacıyla takip ettikleri Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları bu yıl 4- 11 Kasım tarihlerinde Ankara, Adana, İzmir ve İstanbul’da düzenlenecek. 

 
Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları, dünyanın her yerinden üniversite, kolej, dil okulları, yaz okulları ve çeşitli eğitim temsilciliklerini ağırlayarak öğrencilere gerçek anlamda uluslararası bir organizasyon ortamı sunacak. Fuar süresince öğrenciler, diledikleri okulların yetkilileriyle yüz yüze görüşebilecek ve ilgilendikleri ülkenin eğitim şartlarıyla ilgili detaylı bilgi alabilecekler. Ayrıca en seçkin okulların temsilcileri tarafından fuar kapsamında düzenlenecek seminerlere katılma imkânı elde edecekler. 


Ücretsiz ve halka açık olarak, 13:00-18:00 saatleri arasında ziyarete edilebilecek olan fuarlara öğrencilere burs imkanı sağlayan okullarda katılacak. Katılımcıları; sürpriz hediyeleri, burs ve çeşitli etkinlikleri www. edufairs.com.tr adresinden takip edebilirsiniz. Fuar ve burslar ile detaylı bilgi info@edufairs.net adresinden veya 0 212 256 6358 numaralı telefondan alınabiliyor.

Bu arada Dünyanın en yenilikçi ve dinamik film okulu olan New York Film Akademisi (NFYA) de Yurtdışı Eğitim Fuarları’nda yer alıyor. Filmini Çek, Bursunu Kap ile 4 haftalık  film çekim bursu da kazanabilirsiniz.


Fuar tarihleri şu şekilde:
04 Kasım 2012 – ANKARA Hilton Otel  
06 Kasım 2012 – ADANA Hilton Otel  
08 Kasım 2012  - İZMİR Swıss Otel 
10-11 Kasım 2012 - İSTANBUL Hilton Otel



Edufairs Hakkında

Edufairs, yurtdışı eğitim organizasyonlarına yeni bir soluk ve heyecan getirmeye hazırlanıyor!

Yurtdışı Eğitim sektörünün önde gelen isimleri, bilgi ve deneyimlerini Edufairs için birleştirdi. Edufairs, hem okullar hem de öğrenciler için fuar deneyimini ileri bir seviyeye taşıma arzusuyla kurulmuş, fuarcılığa inovatif bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen yeni fakat deneyimli bir oluşumdur.


Edufairs Yurtdışı Eğitim Fuarları her yıl Mayıs ve Kasım aylarında düzenleyeceği fuarlarla dünyanın saygın okullarıyla yurt dışında öğrenim görmek isteyen öğrencileri ve velilerini bir araya getirmeyi hedefliyor.. Edufairs dünyanın her yerinden okulları ağırlayarak öğrencilere gerçek anlamda uluslararası bir organizasyon ortamı sunmayı vaat ediyor.

Öğrenciler ve veliler fuar sürecince vize başvurusundan okul Neyine ücretlerine, sunulan öğrenim programlarından konaklamaya kadar yurtdışı eğitimin her aşamasıyla ilgili bilgi sahibi olabilecekler. Fuar aynı zamanda okulların temsilcileriyle yüz yüze görüşmek için eşsiz bir fırsat sağlayacak. Öğrenciler ve veliler fuar stantlarını ziyaret edebilecekleri gibi seminerlere katılıp ülkeler ve okullar hakkında detaylı bilgi de edinebilecekler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı bulutlu
Namaz Vakti 02 Mayıs 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:55
Öğle 13:06
İkindi 16:57
Akşam 20:08
Yatsı 21:40
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P