Dilovasında okulların bahçesi yıkanıyor

Dilovası Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü okul bahçelerini dezenfekte etmek amacı ile köpüklü yıkama çalışması başlattı. Temizlik İşlerine bağlı personellerin katılımıyla başlayan okul bahçeleri yıkama çalışması Diliskelesi mahallesinde eğitim veren Dilovası İlköğretim okulunda başladı ve diğer okullarda devam etti. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman konu ile ilgili olarak, “Okullarda eğitim gören çocuklarımız ders aralarını okul bahçelerinde oyun oynayarak ve dinlenerek geçiriyorlar. Çocuklarımızın vakitlerini geçirdikleri okulların daha sağlıklı olması açısından toz kaplanan ve havaların sıcak olması nedeni ile çocuklarımızı tozun rahatsız etmemesi için okullarımızda böyle bir çalışma yapıyoruz ”dedi.

EĞİTİM 02.10.2012, 11:43 02.10.2012, 11:45
Dilovasında okulların bahçesi yıkanıyor

 Dilovası Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü okul bahçelerini dezenfekte etmek amacı ile köpüklü yıkama çalışması başlattı.

Site üzerinden hemen 1xbet login ana ekranına erişin.Temizlik İşlerine Perabet bağlı personellerin katılımıyla başlayan okul bahçeleri yıkama çalışması Diliskelesi mahallesinde eğitim veren Dilovası İlköğretim okulunda başladı ve diğer okullarda devam etti. Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman konu ile ilgili olarak, “Okullarda eğitim gören çocuklarımız ders aralarını okul bahçelerinde oyun oynayarak ve dinlenerek geçiriyorlar. Çocuklarımızın vakitlerini geçirdikleri okulların daha sağlıklı olması açısından toz kaplanan ve havaların sıcak olması nedeni ile çocuklarımızı tozun rahatsız etmemesi için okullarımızda böyle bir çalışma yapıyoruz ”dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
açık
Namaz Vakti 07 Mayıs 2024
İmsak 04:05
Güneş 05:48
Öğle 13:06
İkindi 16:59
Akşam 20:14
Yatsı 21:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P