Darıca'da okullar hayat buldu

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Okullar Hayat Olsun’ projesi kapsamında Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başlattığı özel bir çalışmayla tüm okulları bir araya getirdi.

EĞİTİM 19.02.2013, 10:37 19.02.2013, 12:59
Darıca'da okullar hayat buldu

Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü, ilçe sınırları içinde bulunan okullar arasında düzenlediği etkinlikle önemli bir çalışmaya daha imza attı.

Kurum, Milli Eğitim Bakanlığı`nın ‘Okullar Hayat Olsun` projesi kapsamında düzenlediği ‘Okul Bahçemiz Güzelleşiyor` etkinliğinde okul duvarları rengarenk boyandı. kolaybet kayıt linkine sitemiz doğrudan bir bağlantı verecektir. Darıca Ortaokulu`nda tüm okulların okul öncesi, ilk ve ortaöğretim kurumlarının katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, öğretmenleriyle bir araya gelerek hem kaynaştı hem de eğlendi. Öğrencilerin becerilerini, hayallerini, resim sanatı yoluyla ifade etmelerinin yanı sıra, okulların daha sağlıklı ortamlara kavuşmasının amaçlandığı çalışmada öğrenciler keyifli vakit geçirdi. 

 

Okullarda gerçekleşen çalışmalara 100 öğrenci, 30 öğretmen, okul müdürleri ve çok sayıda velinin yanı sıra Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Öztosun da katıldı.

Proje sonrası düzenlenen ödül töreninde bir konuşma yapan Ali Öztosun, gerçekleştirilen çalışmanın öğrencilerin öz güven ve becerilerinin gelişmesi adına örnek olduğunu belirterek emeği geçen tüm okul yöneticilerine, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Öztosun ilçede bu tür çalışmaların devam edeceğinin de altını çizerek yapılan değerlendirmede ilk üç dereceyi paylaşan Darıca Anadolu Öğretmen Lisesi, Namık Kemal İlkokulu ve Deniz Yıldızları Ortaokulu`na ödüllerini verdi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
az bulutlu
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:25
Güneş 06:02
Öğle 13:07
İkindi 16:55
Akşam 20:02
Yatsı 21:32
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P