365 Gün Eğitimin Merkezi www.egitim365.com

HİTÜ Çocuk Üniversitesi'nde 2016 yaz etkinlikleri başladı.

ÜNİVERSİTE

Hitit Üniversitesi'nin Çorum'da eğitim gören ortaokul öğrencileri için açtığı HİTÜ Çocuk Üniversitesi'nde 2016 yılı yaz dönemi etkinlikleri başladı.

Hitit Üniversitesi'nin Çorum'da eğitim gören ortaokul öğrencileri için açtığı HİTÜ Çocuk Üniversitesi'nde 2016 yılı yaz dönemi etkinlikleri başladı.
Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ile Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurcan Baykam, 5, 6 ve 7'nci sınıfı yeni bitirmiş 40 öğrencinin katılımıyla oluşturulan HİTÜ Çocuk Üniversitesi'ni ziyaret etti. Fantazi yada diğer adıyla fantezi sohbetleri Sex Hattı keyfi ile anlık veya süreli olarak yaşayın.

Hitit Üniversitesi'nin en genç öğrencileriyle bir araya gelen Rektör Alkan, Hitit Üniversitesi öğretim elemanları eşliğinde öğrencilerin gerçekleştirdikleri faaliyetlere katılarak öğrencilerle sohbet etti.

HİTÜ Çocuk Üniversitesi'nin çocuklara uygulamalı bilimsel çalışma imkanları sunan, geleceğe yönelik meslek seçimlerini daha bilinçli yapmalarına yol açan, eğlenirken öğrenmeyi sağlayan ve üniversiteyi toplumla daha yakın hale getiren bir program olduğunu söyleyen Rektör Alkan, şunları kaydetti: "Üniversitemiz bünyesinde HİTÜ Çocuk Üniversitesi programını oluştururken ki esas amacımız, ülkemizin geleceği ve mimarları olacak çocuklarımızın bilimsel faaliyetler içinde bulunmasını sağlayarak merak duygularını ortaya çıkartmak, araştırma yapma kültürünü geliştirmek, kendi becerilerini tanıyarak, meslek seçimi yapmalarında önemli bir basamak oluşturmak ve en önemlisi çocuklarımızı üniversite ortamı ile tanıştırmak."

Tüm öğrencilere verimli, keyifli ve güzel bir HİTÜ Çocuk Üniversitesi programı geçirmeleri temennisinde bulunan Rektör Alkan, öğrencilere kitap hediye ederek anı fotoğrafı çektirdi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.