365 Gün Eğitimin Merkezi www.egitim365.com

Okan Camp Bradley, 1’inci Dönem kapanışını Harun Erdenay ile yapacak

KAMP-YAZ OKULU

Okan Üniversitesi ve İbrahim Kutluay Sport Academy işbirliğiyle Türkiye’nin en modern kampüsü olan Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde hayata geçirilen Amerikan Yaz Kampı ‘Okan Camp Bradley’in 1’inci Dönem Kapanış Töreni, çeşitli etkinlik ve aktivitelere sahne olacak.

Okan Üniversitesi ve İbrahim Kutluay Sport Academy işbirliğiyle Türkiye’nin en modern kampüsü olan Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü’nde hayata geçirilen Amerikan Yaz Kampı ‘Okan Camp Bradley’in 1’inci Dönem Kapanış Töreni, çeşitli etkinlik ve aktivitelere sahne olacak.Yaratıcı drama ve dans gösterilerinin yapılacağı, 6 Temmuz 2012 Cuma günü düzenlenecek olan etkinlikte, Türkiye Milli Basketbol Takımı Genel Menajeri, eski Milli Basketbolcu Harun Erdenay, kampa katılan tüm çocuklara madalya verecek. 
Amerikan Yaz Kampı ayrıcalığını Okan Üniversitesi’nin desteğiyle İstanbul’a taşıyan İbrahim Kutluay’ın yönetimini üstlendiği Okan Camp Bradley’in, 25 Haziran 2012’de başlayan ilk dönemi, 6 Temmuz 2012 Cuma günü sona erecek. Yatılı ve gündüzlü opsiyonları ile düzenlenen kampa katılan çocuklar, 2 hafta süren kamp boyunca yabancı koçları eşliğinde sadece İngilizce’nin konuşulduğu sportif, kültürel ve sosyal aktivitelere katıldılar. Her gruba bir Türk koçun da eşlik ettiği kampta, Casinomaxi Okan Üniversitesi’nin Güzel Sanatlar Fakültesi’nin eşsiz altyapı imkanlarını kullanan çocuklar, bilezik ve kolyeden heykele kadar birçok tasarımı kendi elleriyle yapabilme imkanına kavuştu. Her gün yüzme havuzundaki aktivitelere de katılan çocuklar, futbol, beyzbol, okçuluk, hokey ve tenis dersleri aldı. Sportif faaliyetlerin yanısıra kişisel gelişim oyunlarına da katılan çocuklar, arkadaşlık, grup çalışması, doğa ve sevgi gibi konularda İngilizce konuşup yabancı dil pratiği yaptılar. 

Amaç kazanmak değil, sosyal ve kişisel gelişim
Düzenlenen aktivitelerle çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerini sağlamayı amaçlayan Okan Camp Bradley’de, paylaşma ve katılımcı olmanın önemi öğretiliyor. Bu nedenle 6 Temmuz 2012 Cuma günü düzenlenecek olan 1’inci Dönem Kapanış Töreni’nde kampa katılan tüm çocuklara hem sosyal hem de sportif gelişimleri konusunda başarı kupaları ve madalyalar verilecek. Kaybedenin olmadığı Okan Camp Bradley’de kazanan tüm çocuklar olacak. 

Okan Camp Bradley 1’inci Dönem Kapanış Töreni Programı:

12:30 – 13:00 Yemek (Harun Erdenay, tüm koçlar/kampçılar)
13:00 – 13:30 Harun Erdenay ile Söyleşi ve Madalya Töreni - Osman Hamdi Konferans Salonu
13:45 – 14:45 Olimpiyatlar (Yüzme) 
15:15 – 16:00 Kampçıların Gösteri ve Kupa Töreni 
                          Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şule Kut’un konuşması
16:00 – 16:15 Bradley Time ve Fotoğraf çekimi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.